Всі категорії
Додати товар

Нічна маска для обличчя з гіалуроновою кислотою

105 грн
Опис

Стан — нова, Нічна маска для обличчя з гіалуроновою кислотою Laikou — ефективне розв'язання проблеми сухості шкіри. Брак зволоження позначається на шкірі найсуворішим способом: вона стає тьмяною, починає лущиться, з'являються дрібні зморшки, які, якщо не вжити заходів, згодом стануть глибшими. Щоб не допустити цього, за перших же ознак вікових змін і у разі відчуття сухості, стягування шкіри використовуйте косметику з гіалуроновою кислотою Laikou. Цей китайський бренд використовує виключно безпечні, сертифіковані та компоненти, що працюють у своїх формулах.

До плюсів нічної маски для обличчя з гіалуроновою кислотою треба віднести такі її якості:

зручність використання. Маска за своєю консистенцією схожа на крем, але вона трохи густіша. Розподіліть її по шкірі, дайте трохи вбратися, після чого можна лягати спати. Вночі, коли наша шкіра не зазнає впливу ультрафіолету, у ній запускаються прискорені механізми регенерації. Уві сні організм відновлюється, і гіалуронова кислота зможе вбудуватися в систему міжклітинного обміну.

Збалансований склад. Крім гіалуронки, у формулу маски входять цінні амінокислоти, екстракти алое, бурих водоростей, червоного граната. Вони діють на шкіру якнайкраще: гранат звужує пори та позбавляє запалень, водорості насичують мінералами та вітамінами, а алое пришвидшує загоєння ранок.

Ефективність. Перший результат застосування маски ви зможете оцінити вже наступного дня після її нанесення: шкіра розгладиться, зникне дрібні мімічні зморшки, колір обличчя стане рівнішим.

Нічна маска — надзвичайно важливий етап догляду, яким не можна нехтувати. Під час відпочинку, поки ви спокійно спите, ваша шкіра активно відновлюється. Тому так важливо вибрати правильний косметичний продукт для нічного зволоження та живлення.

Ця нічна маска стане реальним порятунком для сухої, зневодненої, втомленої шкіри. Використовуйте її кілька разів на тиждень, а також доповніть догляд іншими засобами серії, щоб отримати від нього максимум

120 грамів. терміни чудові

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Блакитний
Розмір:
  • 120мл
Продавець
bonprix_ua
bonprix_ua
79% виконаних замовлень
Був

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?