Всі категорії
Додати товар

Маска для обличчя dsu з екстрактом авокадо 🥑

30 грн
Опис

Ну дуже крута новинка, ви закохаєтеся в цю маску спочатку через дизайн, а потім після ідеального зволоження вашого личка 😍

Маска для обличчя від DSU з екстрактом авокадо 🥑💛

Avocado Mask — маска з екстрактом авокадо, що інтенсивно пом'якшує шкіру, повертає їй пружність і насичує вологою. Натуральний екстракт інтенсивно насичує клітини цінними речовинами, пом'якшує, живить, усуває всі видимі симптоми зневоднення й сухості. Avocado миттєво освіжає шкіру, покращує текстуру та колір, наповнює вітамінами, змушуючи, буквально, світитися зсередини.

Тканинна експрес-маска на основі олії авокадо глибоко живить шкіру, покращує колір обличчя, усуває подразнення й надає шкірі тонусу.

Дуже рекомендується представницям зрілого типу шкіри. Продукт пом'якшує, згладжує та зволожує шкіру, стимулює вироблення колагену, залишаючи личко пружним і підтягнутим. Маска має ультратоншу основу, що забезпечує її щільніше зіткнення зі шкірою обличчя та краще проникнення корисних компонентів у шкіру, ніж у звичайних тканинних масок.

Спосіб застосування: На очищену шкіру обличчя прикласти маску, ретельно її розправити та залишити на 15-25 хвилин. Залишки есенції від маски вбийте подушечками пальців у шкіру. Уникайте повного висихання тканинної маски на обличчі.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Жовтий
Розмір:
  • 20мл
Тип шкіри:
Всі типи
Продавець
diana...
diana.biletska
Херсон
100% виконаних замовлень
Була

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?