Всі категорії
Додати товар

Маска bubble film bisutang киснево-пінна для очищення обличчя 100 г

100 грн
Опис

Киснева маска-пінка для обличчя. Глибоко очищає, освітлює і освіжає шкіру обличчя, зменшує розширені пори, усуває тьмяний відтінок шкіри, зволожує і підвищує пружність. Киснева гель-маска при нанесенні перетворюється в пінку з "булькаючим" ефектом, завдяки цьому ефективно очищає, усуває забруднення навіть з глибоких пір, виявляє легку масажну дію і покращує регенерацію шкіри, забезпечує поповнення шкіри киснем, що сприяє виробництву колагену і еластину.
Ніацинамід - освітлює шкіру, зменшує пігментацію, видаляє веснянки, усуває тьмяний колір обличчя, зволожує шкіру і покращує її еластичність. Екстракт листя зеленого чаю -надає анти-оксидантное дію, покращує тонус шкіри і зменшує набряклість, усуває млявість шкіри. Морський колаген - відновлює власний рівень колагену в шкірі.
Перед застосуванням будь-якого нового засобу проводите тест на алергічну реакцію завдаючи невелику кількість засобу на ліктьовий згин на 10 хвилин, потім змити.
Спосіб застосування: Нанести маску на суху очищену шкіру обличчя, уникаючи область очей і губ. Вона моментально починає пузиритися. Маску тримаємо на обличчі від 10 до 15 хвилин. Потім масажними рухами кінчиками пальців водити по обличчю протягом 1-2 хвилин. Змити теплою водою. Максимальний ефект видно на разпаренній шкірі.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 100мл
Продавець
tanam...
tanamelnicuk165
Супер-продавець
91% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?