Всі категорії
Додати товар

Поживна детокс-маска для обличчя для очищення й балансу espa clean & green detox...

950 грн -51% 470 грн
Опис

Частина засобів від продажу йде на допомогу фонду України💛💙
Речі будуть доступні для придбання кілька місяців, потім планується переїзд.
Тому якщо вам сподобалася річ — пишіть!

Поживна детокс-маска для обличчя для очищення, балансу та вдосконалення Espa Clean&Green Detox Mask 30ml (travel формат)
Повна вартість за 55ml - ≥40 /54 Euro (без урахування доставляння)

Позбавтеся стресу, втоми та тьмяного вигляду обличчя за допомогою детокс-маски на рослинній основі Clean&Green Detox Mask від ESPA, наповненої багатими поживними речовинами екстрактами та оліями зелених рослин. Кремоподібна текстура засобу зовні схожа на смузі, його ефективна формула забезпечує інтенсивне живлення, допомагаючи повернути колишню сяйву та доглянутий вигляд шкіри, що втратила блиск.

Завдяки фірмовому комплексу Vital Nutrients Omega + Essential Vitamin Complex, що містить потужну суміш олій насіння броколі, спіруліни й екстрактів капусти та шпинату, маска інтенсивно насичує шкіру вітамінами, мінералами й омега жирними кислотами.
Маска вимагає змивання. Основа з каолінової глини допомагає витягати та вбирати забруднення й надлишки шкірного сала, що викликають прищі, із забитих пор, що забезпечує ефект детоксикації. Усього за 10 хвилин шкіра обличчя стане пружною й помітно більш сяйною.

Робочі інгредієнти:
Омега-вітамінний комплекс (вітамін F, олія екіуму, вітамін Е) — відновлює водний бар'єр шкіри.
Олія насіння броколі — багата на жирні кислоти Омега 9 та Омега 6, які допомагають підтримувати вологозахисний бар'єр шкіри.
Шпинат, капуста та спіруліна — багаті на мікроелементи та вітаміни для здорового вигляду шкіри. Суперфуд, який допомагає помітно оживити тьмяний колір обличчя.
Зелена калолінова глина — відлущує й очищає мертві клітини, залишаючи шкіру чистою і м'якою.
Ботанічна ліпідна суміш олій: соняшників, морингу, сої та виноградних кісточок — залишає відчуття комфорту та наповнює шкіру.
Ефірні олії — іланг-іланг, лаванда та петитгрейн (унімання алергікам!)

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Білий
Розмір:
  • 30мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?