Всі категорії
Додати товар

Гідрогелеві корейські патчі під очі з муцином чорного равлика eyenlip black snail...

320 грн
Опис

Патчі  EYENLIP Black Snail Slime Hydrogel Eye Patch  виконані з гідрогелю, щільно прилягають до шкіри, завдяки чому протягом усього часу використання відбувається глибоке насичення шкіри вологою та поживними компонентами.

Патчі допомагають  усунути набряки, покращити колір шкіри, відновити здоров'я шкіри, зволожити, пом'якшити, тонізувати та захистити від зовнішніх факторів.

Вже одне застосування допомагає розгладити дрібні зморшки, усунути набряки, прибрати сині під очима і надати шкірі здорове сяйво. Завдяки цьому маски можна використовувати як експрес-засіб, щоб привести себе в порядок перед важливою подією.

У складі патчів равликовий муцин, а також комплекс антивікових компонентів.

Екстракт муцину чорного равлика   — потужний антиоксидант, він захищає клітини від руйнування та передчасного старіння, відновлює та покращує живлення у тканинах та зміцнює стінки судин. Але, напевно, найголовніший плюс муцину — дію, що омолоджує. Він покращує еластичність, повертає тонус та розгладжує мімічні зморшки. Крім того, усуває такі проблеми як постакне, шрами, запалення.

Вугільний порошок  завдячує своїм цілющим властивостям специфічної пористої структури та мінеральним речовинам, які він містить у своєму складі – це різноманітні макро- та мікроелементи, такі як кальцій, калій, натрій, магній та залізо. У комплексі з іншими активними речовинами деревне вугілля насичує шкіру корисними речовинами та мінералами, робить її більш зволоженою, пружною, свіжою.

Ніацинамід   сприяє освітленню пігментації різного походження, а також запобігає появі нових пігментних плям.

Аденозин  сприяє насиченню клітин шкіри енергією, запускає процеси відновлення та пригнічує процеси окислення, призводить до поступового розгладжування зморшок.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Персиковий
Розмір:
  • Другой

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?