Всі категорії
Додати товар

Патчі для очей з колагеном від зморшок і сухості ayoume collagen hyaluronic eye patch 60 шт.

420 грн
Опис

Ефективна корейська косметика «Аюмі» забезпечує експрес-догляд і швидке позбавлення від недосконалостей в області століття. Антивікові гідрогелеві патчі під очі з морським колагеном і гіалуронової кислотою миттєво зволожують, освітлюють темні кола, прибирають припухлість. Це уходовой засіб створено спеціально для вікової шкіри, схильної до зневоднення, сухості.

Натуральний склад патчів для омолодження шкіри навколо очей Ayoume Collagen Hyaluronic Eye Patch включає потужні антиоксиданти і рослинні екстракти:

колаген – розгладжує зморшки, зміцнює структуру колагенових волокон сполучної тканини. Активує вироблення природного речовини в епідермісу;

гіалуронова кислота – інтенсивно зволожуючий актив, здатний зв’язувати і утримувати вологу в клітинах глибоких шарів шкіри. Сприяє гладкості, пружності в’янучої дерми;

комплекс цілющих рослин – вітамінізує, освітлює пігментацію, темні кола, синці. Надає шкірі в області століття яскравість, робить її сяючою. Підвищує імунітет клітин, тонізує, повертає еластичність і пружність.

Патчі для очей позбавлять від припухлості, набряклості вік. Доглядає сироватка сприяє кращому ліфмообмену, за рахунок чого йдуть мішки. Засіб рекомендується зберігати в холодильнику, щоб підсилити охолоджуючий і протинабряковий ефект патчів. При регулярному застосуванні опущені куточки піднімаються, розгладжуються гусячі лапки. Глибокі зморшки стають менш помітними. Патчі можна використовувати для омолодження інших ділянок особи – прибрати зморшки на лобі, шиї, носогубні.

Спосіб застосування:

пелюстки витягти за допомогою лопатки (йде в комплекті);

докласти на потрібну область, злегка придавити, щоб зафіксувати;

тримати близько 40 хв .;

видалити патчі, залишкам есенції дати вбратися.

Кількість в упаковці: 60 шт. (30 пар)

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?