Всі категорії
Додати товар

Нічна відлущуюча та відновлююча маска від glow recipe watermelon glow aha night treatment

1100 грн
Опис

Стан: нова, у ідеальному стані.
Pозмір: 60мл.(вартість: 40$)

Ця нічна відновлююча нічна маска м’яко відлущує, зволожує та допомагає помітно освітлити шкіру. Завдяки комплексу альфа-гідроксикислот (AHA) із збалансованим рН, який містить 2,5 відсотка, він відлущує, допомагаючи підтримувати бар’єр для гладкої та пружної шкіри. Крім того, завдяки корисним властивостям гіалуронової кислоти шар за шаром шар інтенсивно зволожує шкіру, надаючи їй пружний вигляд.

Застереження: цей продукт містить альфа-гідроксикислоту (AHA), яка може підвищити чутливість шкіри до сонця та, зокрема, ймовірність сонячних опіків. Використовуйте сонцезахисний крем, одягайте захисний одяг і обмежте перебування на сонці під час використання цього продукту та протягом тижня після нього.

Використання: бажано використовувати 2-3 рази на тиждень (залежить від потреби)

Ключові інгредієнти:

2,5% рН-збалансований комплекс AHA
Концентрована суміш гліколевої та молочної кислот, яка працює разом, поступово та м’яко відлущуючи протягом ночі. Ця pH-збалансована суміш настільки ж потужна, як і 10% гліколева кислота, покращує текстуру, розгладжує шкіру та захищає бар’єр від вологи.

Гіалуронова кислота
Формула містить 7 різних мас гіалуронової кислоти для глибокого зволоження, яке націлено на кілька шарів шкіри для пружного сяйва.

Ніацинамід + Пептиди Кіноа
Цей освітлюючий дует працює в поєднанні, звужуючи пори та текстуру, зміцнюючи шкіру та вирівнюючи її тон для сяючого сяйва.

Ферменти кавуна
Багатий амінокислотами екстракт кавуна інтенсивно заспокоює, розгладжує та зволожує, підвищуючи ключові властивості гідратації шкіри.

Переходьте на мій профіль, там ви зможете знайти ще багато хороших продуктів. Асортимент активно розширюється.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Рожевий
Розмір:
  • 60мл
Тип шкіри:
Всі типи

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?