Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Підтягувальна маска-бандаж для обличчя від другого підборіддя, набряків

179 грн
Опис

Якщо контур обличчя став нечітким, з'явилися носо-губні складки та другий підборіддя — не поспішайте вдаватися до радикальних заходів! Ми маємо топ ефективний засіб! Косметична маска бандаж для підтягування обличчя замінить дорогі процедури в косметолога, лімфодренажний масаж і шкідливі таблетки, ліфтингові машинки апарати та коригувальні бинти, стрічки та кінезіологічні тейпи. Тканинний маску багаторазового використання цінують азійські красуні. Еластична тканина м'яка та приємна на дотик не викликає алергічних реакцій, прекрасно тягнеться й комфортна в носінні. Можна робити свої справи й навіть спати! Не стискає дихання. Фіксувальна застібка липучка міцна, не розстібається. Омолоджувальна пов'язка для краси та здоров'я! Підтягнутий овал без ін'єкцій ліполітиків, пластичних операцій і ліфтинг ниток. Компресійна маска бандаж дає виражений ефект омолодження й підтягування шиї, м'язів щелепи та підборіддя. Бандажна пов'язка на голову ефективна для схуднення та корекції контуру обличчя. Повертає еластичність шкірі та уповільнює старіння. Проти набряків і обвисання щік. Когезивний бондаж впливає силою компресії, покращує лімфотік і розщеплює жирові клітини. Виводить зайву рідину та піднімає куточки губ. Робить контуринг вилиск чіткішим, а зморшки менш помітними. Покращує кровообіг лімфи та колір обличчя завдяки мікромасному ефекту. Замінює холодне та гаряче обгортання та пов'язку від хропіння. Універсальний підтягувальний масажер для чоловіків і жінок. Прекрасний подарунок мамі бабусі подрузі дівчині на будь-яке свято та новий рік. Перед застосуванням випрати, висушити та розтягнути (комфортно, але туго). Носити від години на добу щодня. Використовувати тільки після глибокого очищення. Для максимального ефекту нанести косметику для догляду: сироватку, крем або олію з колагеном і гіалуроновою кислотою. Прибрати липкий шар, потім надіти маску.

У результаті ви отримаєте:
Чіткий овал обличчя
Ліфтинг-ефект
Гарні вилиці
***
Створює ефект тренажера, що сприятливо впливає на підтягування й зміцнення м'язів обличчя
Завдяки компресії покращує кровообіг і усуває набряклість
У бандажі зручно робити свої справи, а також спати
Підсилює дію косметичних засобів і прискорює проникнення поживних компонентів у глибокі шари шкіри, тому для максимального ефекту рекомендуємо використовувати із сироваткою або кремом для обличчя
Виготовлена з еластичного гіпоалергенного дихаючого матеріалу
Універсальний розмір, який підійде всім.
Для досягнення видимого результату необхідно користуватися регулярно. Час використання від 60 хвилин на день або залишати на ніч.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • Другой
Продавець
lyu_lichka
Beautiful Shop
Супер-продавець
86% виконаних замовлень
Була