Всі категорії
Додати товар

Маска для обличчя очисна з чорною глиною й бамбуковим вугіллям

90 грн
Опис

Очисна маска з активованим деревним вугіллям Argan Oil & Bamboo Charcoal витягує забруднення й чорні крапки з пор, звужуючи їх і нормалізуючи роботу сальних залоз, надає матовості та стримує блиск у Т-зоні, полегшуючи стан жирної та проблемної шкіри.

Після застосування маски — видиме зменшення мімічних зморщок, поліпшення структури шкірного покриву, розгладження рельєфності.

Активоване деревне вугілля витягує забруднення та сальні нитки з пор, звужує та підтримує їхню чистоту, вирівнює рельєф і запобігає появі запалень, а також нормалізує водно-жировий баланс і допомагає зберегти матовість і оксамитність шкіри.

Активні компоненти продукту покликані наситити та зволожити покрив, нормалізувати гідроліпідний баланс клітин і прискорити природний синтез колагену.

Арганова олія пом'якшує дію маски та запобігає пересушуванню шкіри, прекрасно пом'якшує, зволожує й заспокоює, запобігаючи появі свербіння, стягнутості та почервоніння, відновлює ліпідний бар'єр пошкодженої, чутливої шкіри, підтримуючи її імунітет і природну красу. Збагачена аргановою олією маска забезпечує розкішний догляд за шкірою: зволожує й живить, надає зміцнювальний ефект. Також чинить омолоджувальну дію, зменшуючи виразність зморщок і повертаючи шкірі сяйво. Забезпечує стійкий ліфтинговий ефект.

шкіри.

— Абсорбує поверхневі та глибокі забруднення

— Чорна глина очищає та звужується пори

— Усуває надлишки себуму та ороговілий шар епідермісу

— Знижує активність сильних залоз і виділення шкірного жиру

— Знімає подразнення й почервоніння

— Абсорбує забруднення, виводить токсини, нормалізує киснем дихання клітин шкіри.

Після застосування шкіра стає пружною й еластичною, зміцнюється і підтягується, овал обличчя стає чіткішим, вирівнюється тон шкіри.

Спосіб застосування: на очищену суху шкіру нанесіть маску товстим шаром, уникаючи зони губ і очей. Залиште на 5-10 хвилин і змийте теплою, продовжте свій класичний догляд. Використовуйте 1-3 рази на тиждень.

150 грамів

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Сірий
Розмір:
  • 150мл
Продавець
bonprix_ua
bonprix_ua
79% виконаних замовлень
Був

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?