Всі категорії
Додати товар

Is clinical - спа-уход "бархатная кожа" smooth & soothe clinical facial

5100 грн
Опис

Ензимна маска для обличчя – iS Clinical Tri-Active Exfolianting Masque 120 g + Зволожуюча маска для обличчя - iS Clinical Hydra-Intensive Cooling Masque, 120 г
Бонус:Сироватка для обличчя – iS Clinical Pro-Heal Serum Advance + (пробник) 3.75 ml + Сироватка для обличчя – iS Clinical Hydra-Cool Serum (пробник) 3.75 ml + Зволожувальна емульсія – iS Clinical Reparative Moisture Emulsion (пробник) 2 g.

Очищення, відновлення, зволоження і захист – ось чотири кроки до здорової шкірі. Зробити їх за допомогою п'яти засобів пропонують експерти американського бренда Is Clinical. Набір Smooth & Soothe Clinical Facial – це ідеальний набір б'юті-продуктів для регулярного догляду за будь-яким типом шкірного покриву в домашніх умовах, який нічим не поступається салонним процедурам. Регулярне використання значно поліпшить стан вашої шкіри, підтримуючи її оптимальний гідробаланс, роблячи більш гладенькою, пружною і шовковистою.
Особливості ензимної маски для обличчя Tri-Active бренда iS Clinical:
- склад на основі рослинних ензимів, саліцилової кислоти, мікрогранул целюлози й екстракту бразильського апельсина;
- дбайливо відлущує ороговілі частинки епідермісу;
- активізує процеси регенерації;
- глибоко очищає пори і звужує їх;
- вирівнює мікрорельєф шкірного покриву;
- надає пом'якшувальну дію;
- стимулює вироблення колагенових волокон, підвищуючи пружність епідермісу;
- нейтралізує вільні радикали, сповільнюючи процеси старіння;
- освітлює шкіру і надає їй здорового сяйва, усуваючи тьмяність;
- не містить парабенів.
Зволожуюча маска для обличчя - iS Clinical Hydra-Intensive Cooling Masque
Якщо ви хочете насолодитися приємним відчуттям прохолоди і подарувати своїй шкірі дбайливий догляд, наповнити її енергією, живлющою вологою та здоров'ям, вам необхідна маска для зволоження американського бренду iS Clinical, який створює засоби, використовуючи передові технології та клінічно схвалені компоненти. Після використання Hydra-Intensive Cooling Masque шкірний покрив буде наче світитися зсередини. Засіб призначений для використання після сонячних опіків і постпроцедурного догляду за всіма типами шкіри, а також за епідермісом, схильним до появи акне.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?