Всі категорії
Додати товар

Підтягуюча тканинна маска для обличчя з муцином равлика erne,22мл

85 грн
Опис

Подаруйте своїй шкірі необхідне живлення й ліфтинг за допомогою чудової тканинної маски від ірландського бренду Erne! Ця поживна маска збагачена слизом равликів та екстрактом ікри - двома потужними інгредієнтами, які разом відновлюють, розгладжують і зміцнюють шкіру. Слиз равликів відомий своєю здатністю стимулювати оновлення клітин і вироблення колагену, що допомагає зменшити видимість зморшок і запобігти появі нових тонких ліній, покращити текстуру шкіри та подолати темні плями тощо. Екстракт ікри багатий вітамінами, мінералами та амінокислотами, які відмінно зволожують, живлять і захищають вашу шкіру. До того ж, маска містить суміш інших корисних інгредієнтів, таких як гіалуронова кислота, алантоїн і центелла азіатська. Гіалуронова кислота є активним зволожувачем, який допомагає залучати та утримувати вологу в шкірі, залишаючи її м’якою, гладенькою й добре зволоженою. Алантоїн є заспокійливим і протизапальним компонентом, що здатен зменшувати почервоніння й подразнення. Центелла азіатська - це рослинний екстракт, який сприяє загоєнню ран і виробленню власного колагену шкірою. Продукт не містить шкідливих для здоров’я речовин.
Бренд
Erne
Виробник
New Markets
Вага
22 мл
Застосування
Для зовнішнього використання акуратно нанести маску на попередньо очищену шкіру обличчя, щоб вона рівномірно та щільно прилягала до обличчя. Протримати 15-20 хвилин, доки маска підсохне, після чого зняти і легкими масажними рухами втерти залишки сироватки. Дочекатися повного поглинання. Одноразовий продукт. Для досягнення найкращих результатів використовувати маску 2-3 рази на тиждень.
Застереження
Уникати контакту з очима. У разі потрапляння в очі промити великою кількістю води. Зберігати за кімнатної температури в недоступному для дітей місці. Не використовувати після закінчення терміну придатності.
Склад
Вода, гліцерин, пропіленгліколь, ксантанова камедь, акрилати/C10-30 алкілакрилат кросполімер, алантоїн, гіалуронат натрію, гідроксіетилцелюлоза, фільтрат слизу равлика, золото, екстракт ікри, екстракт листя центелли азіатської, екстракт сніжного гриба (Tremella Fuciformis), екстракт кореня софори, екстракт кореня шоломниці байкальської, екстракт кореня солодки, гідроксид калію, динатрію ЕДТА, гліцерил каприлат, каприлгідроксамова кислота, віддушка.
Стать
Жінкам

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Другой
Класифікація:
Аптечна
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Живлення Тонізуюче Зволоження

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?