Всі категорії
Додати товар

Мінеральна маска із золотом для зволоження та розгладжування шкіри обличчя ahava 24k...

1049 грн -48% 550 грн
Опис

Маска AHAVA 24K Gold Mineral Mud – це справжній дорогоцінний подарунок для вашої шкіри. Чудове поєднання мінерального бруду Мертвого моря та 24-каратного золота покликане відкрити перед вами стародавні секрети краси для ідеального вигляду та сяйва вашої шкіри. Це розкішний б'юті-продукт перетворить вашу шкіру, дозволить забути про тьмяність і втому, відновить і розгладить її.

Маска ніжно обволікає шкіру, надаючи їй ніжності та гладкості, а також покращує пружність шкіри. Незалежно від типу вашої шкіри, вона ідеально підійде всім. Сама процедура нанесення маски додасть нотку естетики у вашу б'юті-рутину завдяки своєму розкішному золотому кольору.

Крім 24-каратного золота та мінералів Мертвого моря, до складу маски також входять: ніацинамід, сквалан, алантоїн, екстракт алое та гіалуронова кислота. Це унікальне поєднання дозволяє активувати клітини шкіри, наситити їх корисними вітамінами та мінералами, а також забезпечити глибоке зволоження.

Всього за кілька хвилин маска діє на шкіру як справжнє диво, розгладжуючи в'ялості та зморшки, роблячи вашу шкіру більш пружною та сяючою. Після зняття маски ви виявите, що ваш колір обличчя став здоровішим і сяючим. Цей продукт - справжнє втілення розкоші та ефективності, залишаючи вашу шкіру оновленою, зволоженою та прекрасною.

Спосіб застосування: Нанесіть відповідну кількість маски на попередньо очищену шкіру на 10 хвилин, не даючи її висохнути остаточно. Змийте водою і переходьте до подальшого етапу догляду за шкірою.

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
Розмір:
  • 50мл
Класифікація:
Натуральна Органічна
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Живлення Тонізуюче Зволоження

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?