Всі категорії
Додати товар

Поживна ліфтинг маска для шкіри навколо очей

250 грн
Опис

Антивікова маска для повік є ефективною альтернативою багатьом кремам і доглядовим процедурам, завдяки поєднанню спеціальних компонентів, які в комплексі створюють арсенал омолоджувального впливу на наявні зморшки та слабкий тонус навколо шкіри повік. Маска має накопичувальний ефект і курс застосування необмежений, проте результат уже почне проявлятися за кілька тижнів після застосування. Олія індонезійського какао, яку в давнину називали як "дар Афродіти" є базовою основою і є незамінним засобом у косметологічних салонах, під час виконання відновлювальних і омолоджувальних процедур.
Унаслідок регулярного застосування наша шкіра згладжується, дрібні зморшки повністю зникають, а глибокі стають несуттєвими, підвищуються якості шкіри, як-от пружність, еластичність, покращується колір обличчя. Олія рису й обліпихи (чим і зумовлений колір маски) також ідеально підходять у разі млявої шкіри, що вже в'яне, млявої та зморшки. Вони сприяють підвищенню тонусу, пружності й еластичності в'ялох зон шкіри, а також допомагають розгладити вже наявні неглибокі зморшки на обличчі. Вітамін Е сприяє регенерації клітин, покращує кровообіг, має ліфтинг-ефект, дарує шкірі пружність, немов у молоді роки, і приємну еластичність. СО2 екстракти освітлюють, зволожують і живлять шкіру, захищаючи від негативних чинників довкілля, а також розгладжують зморшки та стимулюють синтез колагену та оновлення клітин шкіри.

Вікова категорія для застосування маски необмежена. Як профілактика рекомендується вже за перших ознак появи млявого тонусу та зморщок як вікових, так і мімічних.

Спосіб застосування: на чисту шкіру, мінімум за 1,5 години до сну (важливо!), нанести щільним шаром на шкіру під очі. Тонким шаром можна також нанести консистенцію на верхню повіку. Під час контакту з теплою шкірою олії підтаюють і для підвищення комфорту рекомендується аплікації в положенні напівлежачи або лежачи, у такий спосіб допомагаючи масці "робити" ефективніше, завдяки розслабленню м'язів обличчя. За 10-15 хвилин промокнути серветкою до стану приємного зволоження. Не змивати. Завдяки повноцінній роботі самої маски потреба в поживному кремі для повік унеможливлюється на момент її використання. У дні, коли маска не використовується, застосування крему відновлюється. Використовувати 2-3 рази на тиждень. Використовуйте шпатель під час набирання продукту, щоб уникнути потрапляння бактерій і збереження стерильності емульсії.

Склад: органік олія какао (Кіт-д' cos), олія рису, обліпихи, гхи, вітамін Е, СО2 екстракти шипшини, центели. Завдяки тому, що немає ефірних олій у складі, маска має ніжний приємний аромат какао.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 5мл
Класифікація:
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?