Всі категорії
Додати товар

Патчі гідрогелеві 60 штук marine ampoule eye patch бренд atomy

895 грн
Опис

Патчі з морським колагеном "Морська ампула" - крута НОВИНКА від ATOMY

Крім гелевих масок вийшли ще й гелеві патчі Атомі Marine Ampoul Gel Patch

Містять запатентований інгредієнт "I.MC Fucose"
7 видів чистих водоростей Чеджу
Екстакти мінеральних грязей Мертвого моря
Екстакт устриць
Екстракт люцерни з високим вмістом хлорофілу

При зіткненні зі шкірою, патч нагрівається від температури тіла та тане запускаючи активні інгредієнти. Відмінно вбирається і проникає глибоко в шкіру.

Патчі складаються тільки з концентрованих есенцій у формі гелю і може бути використаний до повного зникнення.

Після того, як очистіть шкіру, нанесіть тонер і потім, акуратно вийнявши щипцями патчі, приклейте їх на проблемні ділянки. Залишіть на 20-30 хвилин і заберіть залишки патчів.

Їх можна клеїти не лише під очі, а й на носогубні складки, міжбрівну складку, зморшки чола, шиї та рук.

Порада
Не поспішайте викидати маску!
Це водорозчинний гель, тому після використання маски на обличчі розчиніть її в гарячій воді (10-20 хв) і використовуйте отриману рідину як ванну для ніг або для прийняття ванни

Переваги патчів від Атомі

Intensive Marine Shot Complex
Супер ін'єкція з морською енергією – 7 видів водоростей для гіперзволоження, освітлення та еластичності шкіри. Продукт отримав патент 10-1982510 про поліпшення бар'єру шкіри та максимальне зволоження. У складі також устричний екстракт, низькомолекулярний колаген та морська глина. А також прорив у сучасній технології – фукоїдан!

«Живі» водорості на варті молодості та краси вашої шкіри

У сучасній косметології використовують безліч речовин, покликаних зберегти та продовжити молодість нашої шкіри. Одне з найпотужніших прийшло до нас із океанських глибин.

Фукоідан – полісахарид, який міститься у бурих водоростях Мійок (Laminaria) та тягнуча (Dasima). Саме завдяки йому водорості під час відливу не засихають та не гинуть під дією сонця. Слиз, яким вони покриті, захищає їхню відмінність від усіх шкідливих впливів довкілля.

Дивовижні омолоджуючі властивості фукоїдана були відкриті з волі нагоди. З давніх-давен корейці вживали водорості в їжу - вони дійсно дуже смачні і корисні. І жінки, які промивали та обробляли водорості, помітили – згодом їхні руки стали напрочуд м'якими та ніжними, незважаючи на вік та важку роботу. Пізніше, завдяки науковим дослідженням з'ясувалося – це заслуга фукоїдану, який удосталь міститься у бурих водоростях. Сам фукоїдан складається з молекул фукози - унікального вуглеводу, що грає ключову роль у клітинних процесах.

Згідно з численними науковими дослідженнями, фукоїдан мобілізує стовбурові клітини шкіри, сприяючи регенерації тканин. В результаті експериментів було встановлено, що ця унікальна речовина здатна запобігати появі зморшок і, мало того, зменшувати глибину тих, що вже з'явилися. Шкіра стає набагато еластичнішою, підвищується пружність. Також було відкрито приголомшливий зволожуючий ефект – з'ясувалося, що за цим показником фукоїдан перевершує навіть гілауронову кислоту.

Після регулярного застосування засобів із фукоїданом повертається гарний колір обличчя, з'являється здоровий рум'янець.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 150мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?