Всі категорії
Додати товар

Нічна зволожувальна двоетапна маска для обличчя heo® mask h.e.o mask medik8

1980 грн
Опис

Вартість у Великобританії 60 фунтів (приблизно 2980 грн)

Пройдіться зі зволоженою, наповненою шкірою завдяки HEO Mask. Це 2-етапна нічна маска, яка забезпечує глибоку гідратацію шкіри завдяки інноваційному науковому підходу до дійсно тривалого зволоження.

ГОЛОВНІ ПЕРЕВАГИ
У ній поєдналися три кита зволоження: гідрататори, емоолієнти й оклюзиви. Ретельно вивірене співвідношення цих компонентів забезпечує справжнє зволоження й гідратацію сухої та зневодненої шкіри.
РЕЗУЛЬТАТЫ
Клінічно доведено, що HEO Mask забезпечує глибоку гідратацію й покращує бар'єрну функцію шкіри до 72 годин*. Формула нейтралізує сухість, тьмяність, розгладжує тонкі лінії та зморшки, наповнює шкіру бадьорістю і сяйвом, повертає здоровий тургор і пружність. *Доведено за результатами 4-тижневого клінічного дослідження HEO Mask за участю 35 добровольців.
КЛЮЧОВІ ІНГРЕДІЄНТИ
Гідратори (мультимолекулярна гіалуронова кислота, NMF, гліцерин, екстракт морського катрану); емолієнти (сквалан, кераміди); оклюзиви (диметикон). Протестовано дерматологами. Некомедогенний продукт.

Надійна гідратація й підтримка бар'єра
Клінічно доведено, що HEO Mask забезпечує й утримує гідратацію шкіри до 72 годин*. Формула призначена для інтенсивного та тривалого зволоження, гідратації та живлення шкіри. Крім того, вона оптимізує природні механізми зволоження шкіри.

Попіклування упродовж ночі
Нанесена на ніч маска забезпечує ніжність, пружність і оновлений вигляд шкіри зранку. 94% користувачів помітили, що до ранку шкіра має здорове сяйво*.

Зволожувальні компоненти золотого стандарту
До складу продукту увійшли перевірені часом і досвідом інгредієнти: гіалуронова кислота, сквалан, кераміди, натуральні зволожувальні чинники, гліцерин, глюкозид гліцеріл та інші. Вони є золотим стандартом зволоження.

Оптимальне співвідношення інгредієнтів
Ми старанно оптимізували співвідношення всіх компонентів (гідраторів, емолієнтів, оклюзивів). За результатами дослідження 94% учасників продемонстрували клінічне поліпшення рівня зволоженості в сухій і зневодненій шкірі.*

Ідеальне поєднання
Маска ідеально доповнить будь-який режим догляду та впишеться в філософію CSA. Вона допоможе зміцнити бар'єр шкіри в період адаптації до нової форми або концентрації вітаміну А.

Зневоднення й сухість шкіри можуть бути спричинені низкою різних чинників: старіння, холод, спека, перельоти, стрес, гормональні коливання, дисбаланс раціон, кондиціонер у приміщенні, централізоване опалення тощо. Всі ці чинники можуть призвести до підвищення ТЕНВВ (трансепідермальної втрати вологи). ТЕНВВ — це природний процес випаровування води через поверхню шкіри. Однак надмірна ТЕВВ призводить до зневоднення шкіри. HEO Mask створена для усунення ознак сухості та зневоднення, а також для підтримки природного бар'єра шкіри та тривалого зволоження.

Гідратори діють як магніти для води, вони притягують і утримують молекули води. HEO Mask містить мультимолекулярну гіалуронову кислоту, гліцерин і NMF, які відновлюють запаси вологи у верхніх шарах шкіри. Гліцеріл глюкозид стимулює аквапорини та покращує оберт води в шкірі. Екстракт морського катрану активізує синтез гіалуронової кислоти та сприяє тривалій гідратації.

Емолієнти — це ліпіди, ідентичні ліпідам шкіри. Вони заповнюють прогалини, через які може випаровуватися волога та глибоко живлять шкіру. До емолієнтів належать сквалан, кераміди та лінолева кислота (вітамін F).

Еклюзиви — це великі молекули, що утворюють на поверхні шкіри повітропроникний бар'єр. Він утримує вологу, але не заважає шкірі дихати. Еклюзиви фізично запобігають ТЕВВ. Ми використовуємо некомедогенний оклюзив димікон.

Увечері після очищення та нанесення всіх інших продуктів нанести HEO Mask як останній крок ритуалу догляду.

Рівномірно нанести щедрої кількості синього гелю Step 1 HEO Mask на обличчя, шию та декольте, уникаючи зони очей.

Почекати кілька хвилин до поглинання, потім нанести білий крем Step 2 HEO Mask. Залишити на всю ніч.

Застосовувати двічі-тричі на тиждень або за потреби.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?