Всі категорії
Додати товар

Заспокійлива маска rejuran clinic line recover soothing mask 125 мл 5 шт.

1200 грн
Опис

В наявності
Ціна за уп. (5 шт) - 1200 грн.
Термін придатності - 05.06.2025

REJURAN Recover Soothing Mask Заспокійлива маска для відновлення шкіри.
Тканинна маска REJURAN (Реджуран) Recover Soothing Mask розроблена спеціально для фіксації результату лінійки Clinic line. Маска охолоджує, заспокоює та відновлює шкіру, а також посилено живить та насичує шкіру вологою.
Відновлююча маска служить опціональним етапом у алгоритмі догляду лінійки на основі полінуклеотидів REJURAN Clinic line, але саме вона сприяє продовженню регенеративних процесів, запущених іншими засобами. Охолодження шкіри має заспокійливий ефект, це допомагає досягти найуспішнішого результату регенерації та оновлення.
До складу маски входять: с-PDRN, Фукоїдан (компонент морських водоростей), семишарова гіалуронова кислота, пантенол, алантоїн, екстракти ламінарії, кореня лотоса, фіалки, волошка, олія бергамота та ін. Органічний склад маски забезпечує безпечне використання людям усіх вікових груп із різними типами шкіри, включаючи дуже чутливу.
*Полінуклеотид – це найважливіший біостимулюючий агент, який активує прискорений процес регенерації та репарації клітин, а також стимулює синтез молодого колагену та еластину.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Сріблястий
Розмір:
  • 125мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?