Всі категорії
Додати товар

Киснева-бульбашкова маска для обличчя bioaqua skin care carbonated bubble clay mask...

130 грн
Опис

Ця Маска підходить абсолютно всім - будь-який вік, тип шкіри і навіть підлогу - неважливі. Вона глибоко очищає пори, після чого звужує їх, при цьому, не пошкоджуючи шкіру. Відбілює пігментні плями і сліди Постакне. Підтягує і тонізує шкіру. Обличчя після Маски виглядає відпочившим, молодшим, немов після дорогої процедури в салоні.

Поєднання корисних властивостей Глини і ефект піни, що пузириться, - дозволить перетворити звичайну процедуру видалення забруднень з шкіри в справжню СПА-процедуру.

Карбокситерапия - це насиченні шкіри вуглекислим газом, який стимулює вироблення Колагену і посилює регенерацію тканин.

Переваги Carbonated Bubble Clay Mask BioAqua :

Її вистачить надовго. Однієї упаковки вистачить приблизно на 20-25 застосувань, якщо врахувати, що маску рекомендується робити 1-2 рази в тиждень, а ціна її украй доступна, вигода очевидна.

Вона забезпечує глибоке очищення. Глина має абсорбуючі властивості, а бульбашки піни допомагають корисним компонентам проникати в пори.

Вона не сушить шкіру. У складі засобу є присутніми зволожуючі і тонізуючі компоненти - Екстракт Граната, Зеленого чаю.

Очищаюча Маска містить Каолінову Глину - речовину, що благотворно впливає на роговий шар епідермісу. Глина видаляє відмерлі частинки шкіри, підсушує запалення, загоює і регенерує шкіру, запускає вироблення Колагенових волокон.

До складу маски також входить Колаген - цей фібрилярний білок, що відповідає за стан міжклітинного матриксу. Проникаючи углиб шкіри, колаген повертає їй сяючий і молодий вид, усуває зморшки, підтягує і зміцнює.

Відправлю через доставку шафа ( укрпоштою, новою поштою), на всі запитання відповім в чаті, пишіть в любий час, встигніть замовити :)

Стан: Новий
Колір:
  • Хакі
  • Зелений
Розмір:
  • 100мл
Класифікація:
Міддл маркет
Тип шкіри:
Комбінована Всі типи
Призначення:
Живлення Тонізуюче Зволоження

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?