Всі категорії
Додати товар

Нічні та очисні масочки для обличчя

20 грн
Опис

1.Маска-плівка особливо актуальна для догляду за проблемною шкірою, оскільки замінює функцію скрабів, які в цьому разі небажані. Потрапляючи в запалені пори, ядришки скрабів можуть викликати подразнення. Маска-плівка ідеально видаляє шар відбілювальних клітин епідермісу та очищає пори, перешкоджаючи утворенню чорних цяток (комедонів).
Активний помічник у боротьбі із запаленнями та постакне, ніацинамід має протимікробну дію; звужує пори, нормалізує роботу сальних залоз, глибоко живить і зволожує.
Рослинні компоненти есенції чинять заспокійливу дію, вирівнюють колір і рельєф шкіри, усуваючи та запобігаючи пігментації.
Для регулярного та систематичного догляду за ніжною шкірою обличчя.
Рекомендується у разі: — поява прищів; — розширених пор; — чорних цяток; — жирної шкіри;

2.Прокидайтеся з еластичною, ніжною шкірою, купуючи сяючий колір обличчя! Вона робить шкіру м'якою, гладкою і бархатистою, насичуючи її необхідними речовинами. Сприяє відновленню водного балансу, зменшення почервоніння, загоєнню дрібних ран. Текстура маски гелеподібна, легка, не залишає липкості на шкірі, забезпечує свіжість і наповнює шкіру енергією на весь день. Заспокоює роздратовану шкіру, відновлює водний баланс шкіри, вирівнює колір обличчя.Нічна маска ефективно живить, зволожує і вибілює шкіру і все це поки ви спите. Ідеальний аромат і ця гелева текстура сприяє комфортному сну. Прокидайтеся з еластичною, ніжною шкірою, купуючи сяючий колір обличчя! Легка текстура, підходить для всіх типів шкіри. Рекомендації по застосуванню: М'якими масажними рухами нанесіть маску на шкіру обличчя, шиї і декольте. Залиште маску до наступного ранку . Використовуйте 2-3 рази в тиждень.

3.Бульбашкова маска SADOER з екстрактом моркви допоможе зробити шкіру чистою, без чорних цяток і запалень. Маска містить екстракт моркви, зволожує, пом'якшує й активно вітамінізує шкіру. Активні компоненти: Гіалуронова кислота; Алантоїн; екстракти Моркви, Гамамелісу, Центели азійської, Зеленого чаю, Троянди та Ромашки. Такий склад допомагає поліпшити загальний стан шкіри, зволожити шкіру, зменшити почервоніння й чорні цятки, зняти подразнення, підвищити тонус і пружність. Маска глибоко очищає пори та зволожує шкіру, видаляє залишки макіяжу, позбавляє чорних цяток, покращує колір обличчя, надає шкірі гладкості.

Спосіб застосування: Маска рівномірно наноситься на суху очищену шкіру. Краще уникати зони навколо очей і рота. Після того як утворюються бульбашки, можна помасажувати шкіру поплескувальними рухами подушечок пальців. Засіб змивається через 10-15 хвилин. Підходить для всіх типів шкіри. Об'єм 1 штука 4 грами.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 5мл
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Продавець
380684328563
380684328563
Українка
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?