Всі категорії
Додати товар

Маска для обличчя зволожуюча глиняна

225 грн
Опис

Глина - давно відомий косметичний засіб.

Основна властивість маски - пом'якшення та відновлення шкіри.

Каолін прекрасно звужує пори і покращує функцію сальних залоз. Маска з глини стимулює приплив крові, тонізує і живить, прискорює регенерацію клітин шкіри.

Глина надає шкірі гладкість і пружність, відновлює природний контур обличчя, сприяє розгладженню зморшок, пом'якшує шкіру і знімає набряклість.

Спосіб застосування: нанесіть на чисте, сухе обличчя на 15 хвилин, потім змийте теплою водою і нанесіть зволожуючий крем.

Якщо ви страждаєте судинними захворюваннями не рекомендується використовувати глиняні маски.

Не наносіть маску на шкіру навколо очей. Не варто чекати моменту стягування - це тільки травмує шкіру. Після нанесення глиняної маски кожні дві хвилини збризкуйте термальною водою - активні інгредієнти продовжать свою роботу і маска не буде стягувати шкіру. Після маски обов'язково нанесіть на шкіру зволожуючий крем.

Термін зберігання: з початку використання - 3 місяці. Рекомендуємо зберігати при температурі від 5 ° С до 25 ° С, уникати прямих сонячних променів і підвищеної вологості.

Склад: каолін, олія жожоба, олія макадамії, капрілік, пег, діоксид титану, стеаринова кислота, цетиловий спирт, полісорбат, міка косметична, екстракт зеленого чая, екстракт алоє-вера, ароматична композіція.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?