Всі категорії
Додати товар

Маска-гель для шкіри навколо очей з екстрактом чорної ікри - avon

130 грн
Опис

Маска-гель для шкіри навколо очей з екстрактом чорної ікри «Розкішне оновлення»,ейвон (15 мл)

Подаруй собі блаженство і насолоду з екзотичними інгредієнтами лінії Planet SPA з екстрактом чорної ікри «Розкішне оновлення»!

Маска-гель зволожує і освіжає шкіру навколо очей, повертаючи їй м'якість та шовковистість.

Про ефективність природних білкових структур знали ще на зорі зародження косметології. У всякому разі, легенди про красу Клеопатри свідчать: правителька Єгипту активно використовувала молоко та ікру риб для щоденних процедур омолодження. Особливо ефективною виявилася ікра, багата білком, близьким за структурою з людським.

Косметологи торгової марки Avon дарують жінкам прекрасну можливість відчути себе на висоті. Вони розробили унікальну маску-гель для шкіри навколо очей з екстрактом чорної ікри «Розкішне оновлення».

Природні компоненти маски зволожують ніжну шкіру повік, усувають припухлість і можливі «мішки» під очима, освітлюють шкіру на цій проблемній ділянці. Натуральний білок відмінно вбирається і «вбудовується» в структуру клітин шкіри. Це допомагає її активному ліфтінгу.

Спосіб застосування: рясно нанесіть маску на чисту шкіру. Через 10 хвилин видаліть надлишки та сполосніть обличчя водою. Можна використовувати 1-2 рази на тиждень.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 15мл
Класифікація:
Міддл маркет
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?