Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Живильна маска для обличчя з маслом ши, петрушкою та авокадо

820 грн
Опис

Маска має заспокійливу дію, зменшує лущення і подразнення, живить шкіру необхідними жирними кислотами.
Консистенція маски легка та повітряна. Маску також можна використовувати для шкіри навколо очей.

Активні компоненти маски:
Масло ши (каріте) забезпечує інтенсивне зволоження, пом’якшення і захист шкіри, а також має відновлювальні властивості. Це масло є унікальним рослинним емолентом, що відновлює захисний ліпідний шар шкіри.

Олія авокадо зволожує та пом’якшує шкіру, збагачує тканини киснем. Стероли, що містяться в авокадо, сповільнюють процеси старіння шкіри.

Пшеничні протеїни – ідеальний компонент для сухої, чутливої та зневодненої шкіри, адже вони активно живлять, зволожують шкіру, ефективно усувають подразнення, сухість і лущення.
Екстракт петрушки містить у великій кількості вітамін А, а також біологічно активні речовини, які покращують обмін речовин, тонізують, відбілюють шкіру. Петрушка захищає шкіру від дії ультрафіолетових променів, а також є відмінним засобом для ніжної шкіри навколо очей: вона зменшує набряки і темні кола.
Екстракт солодки зменшує чутливість та прояви пігментації шкіри

Екстракт каштану зменшує чутливість капілярів та зміцнює судини, тому є ефективним компонентом для шкіри з куперозом.

Об’єм: 50 мл.

Тип шкіри: нормальна, суха, чутлива

Вік: універсальний.

Протипоказання:

алергія на будь-який із компонентів засобу.

Спосіб використання:

нанести маску за на очищене сухе обличчя, витримати 10-20 хвилин, змити теплою водою. Використовувати 1-2 рази на тиждень.

Ingredients/INCI: Aqua, Avocado (Persea Americana) Oil*, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Squalane Olive, Sesame (Sesamum indicum) Oil*, Caprylic capric triglyceride, Cetearyl Olivаte, Sorbitan Olivate**,Hydrolyzed Wheat Protein, Soy lecithin, Sorbitol, Inulin, Biosaccharide gum – 1, Natural Moisturizing Factors***, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Methylsulphonylmethane, Petroselinum crispum Flower [СО2] Extract, Licorice (Glycyrrhiza glabra) Root CO2 Extract, Aesculus Hippocastanum Fruit [CO2] Extract, Benzyl alcohol, Dehydroacetic acid****, Lavandula angustifolia (Lavender) Oil.

________________
*нерафіновані олії холодного пресування
**отриманий з оливкової олії, без PEG; сертифікат EcoCert
***Natural Moisturizing Factors – це комплекс молекул, що містяться на поверхні шкіри і відповідають за її зволоження. Він складається з амінокислот, мінералів, солей молочної кислоти, сечовини, глюкозаміну, гліцерину, органічних кислот, пептидів тощо (Urea, Glucose, Sodium PCA, Sorbitol, Fructose, Hydrolized Wheat Protein, Glycine, Lysine, etc).

****сертифікат EcoCert і COSMOS.

Термін зберігання:

18 міс (3 міс після відкриття)

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?