Всі категорії
Додати товар

Підтягуюча та поживна маска навколо очей

240 грн
Опис

Омолоджуюча маска для повік є ефективною альтернативою багатьом кремів і уходовым процедур, за рахунок поєднання спеціальних компонентів, які в комплексі створюють арсенал омолоджуючого впливу на існуючі зморшки і слабкий тонус шкіри навколо очей. Маска має накопичувальний ефект і курс застосування не обмежений, однак результат вже почне проявлятися через пару тижнів після застосування. Масло індонезійського какао, яке в давнину називали як "дар Афродіти" є базовою основою і є незамінним засобом в косметологічних салонах, при здійсненні відновлювальних і омолоджуючих процедур. В результаті регулярного застосування наша шкіра розгладжується, дрібні зморшки повністю зникають, а глибокі стають незначно вираженими, підвищуються якості шкіри, такі як пружність, еластичність, покращується колір обличчя. Масло рису і обліпихи (чим і зумовлений колір маски) також ідеально підходять при вже в'яне, в'ялою і зморшкуватою шкірі. Вони сприяють підвищенню тонусу, пружності та еластичності в'ялих ділянок шкіри, а також допомагають розгладити вже наявні неглибокі зморшки на обличчі. Вітамін Е сприяє регенерації клітин, покращує кровообіг, має ліфтинг-ефектом, дарує шкірі пружність, немов у молоді роки, і приємну еластичність. СО2 екстракти освітлюють , зволожують і живлять шкіру, захищаючи від негативних факторів навколишнього середовища, а також розгладжують зморшки і стимулюють синтез колагену і оновлення клітин шкіри. Вікова категорія для застосування маски не обмежена. В якості профілактики рекомендується вже при перших ознаках появи млявого тонусу і зморшок як вікових, так і мімічних.

Спосіб застосування: на очищену шкіру, мінімум за 1,5 години до сну (важливо!), нанести товстим шаром на шкіру під очима. Тонким шаром можна також нанести консистенцію на верхню повіку. При контакті з теплою шкірою масла тануть і для підвищення комфорту аплікації рекомендується в положенні напівлежачи, лежачи, тим самим допомагаючи масці "працювати ефективніше, за рахунок розслаблення м'язів обличчя. Через 10-15 хвилин промокнути серветкою до стану приємного зволоження. Не змивати. За рахунок повноцінної роботи самої маски необхідність у живильному кремі для повік виключається на момент її використання. У дні, коли маска не використовується, застосування крему поновлюється. Використовувати 2-3 рази в тиждень. Використовуйте шпатель при отриманні продукту, щоб уникнути потрапляння бактерій і збереження стерильності емульсії.

Склад: органік масло какао (Кот-Д'івуар), масло рису, обліпихи, дхі, вітамін Е, СО2 екстракти шипшини, центелли, аромат.

Об'єм: 5 мл. Дуже економна витрата.
Додаткові характеристики:
Тип шкіри: Всі типи шкіри
Тип шкіри: В'яне (зріла)
Область застосування: Повіки
Проблема шкіри: Вікові зміни
Додатковий ефект: Омолодження
Додатковий ефект: Харчування
Додатковий ефект: Підтягування
Додатковий ефект: Розгладження
Додатковий ефект: Регенерація
Додатковий ефект: Пом'якшення
Додатковий ефект: Стимуляція мікроциркуляції крові
Додатковий ефект: Тонізація
Додатковий ефект: Усунення кіл під очима

Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?