Всі категорії
Додати товар

Хіт! патчі екстракт ікри і смоли дерева червоного дракона гідрогелеві veze probeauty

215 грн -24% 165 грн
Опис

✔️Доставка після 100% оплати на карту продавця або «Безпечною оплатою» Шафи. Якщо замовлення габаритне, перевізники вимагають пакувати товари у коробку. Моя коробка +10 грн, для замовлення "Безпечною оплатою" Шафи, додайте коробку до покупки: https://shafa.ua/uk/home/podarki-i-upakovka/korobki/143729553-korobka
✔️Опис товару:
Об'єм: 60 шт/80 г, підходять для будь-якого типу шкіри, вік 25+. Поставляються в баночці в комплекті з лопаткою для вилучення патчів, поміщеній у фірмову картонну коробку, зовні запаяну в заводську плівку.
Дія: зволоження, активне омолодження, тонізування, боротьба з набряками, темними колами та зморшками, активізація обмінних процесів, ранозагоювальна дія.
Унікальний склад популярних ефективних двоколірних патчів, чудово живить і доглядає ніжну шкіру навколо очей. Особливо рекомендується для шкіри, що в'яне, схильної до сухості і вимагає активного зволоження і вимагає усунення появи перших зморшок.
Драконова кров - це смола дерева, що видобувається з драконових дерев, має ранозагоювальні властивості, пом'якшує шкіру і має дренажний ефект. Також цей компонент допомагає підвищити захисні властивості шкіри та зміцнити стінки судин.
Екстракт ікри глибоко живить шкіру, надає тонізуючу дію. Ікра сприяє прискоренню обмінних процесів у дермі, а також стимулює синтез натурального колагену та еластину.
При регулярному використанні шкіри стає помітно здоровішим на вигляд, усуваються набряки і темні кола стають світлішими. Патчі розгладять невеликі мімічні та вікові зморшки, зроблять шкіру більш пружною та еластичною.
Спосіб застосування: на очищену шкіру в області очей прикласти патчі, легкими рухами домогтися щільного прилягання. Через 20-30 хвилин патчі зняти, залишкам сироватки дати вбратися в шкіру. Після процедури вмиватися не потрібно.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?