Всі категорії
Додати товар

Vvbetter gentle purifying mud mask ніжна очисна грязьова маска для обличчя

515 грн
Опис

Кремова глиняна маска VVbetter Gentle Purifying Mud Mask ніжно, але глибоко очищає шкіру будь-якого типу, зокрема і схильну до висипок, забезпечуючи чистий, сяйний колір обличчя. Часто висипки виникають, позаяк пори блокуються шкірним салам і клітинами шкіри, створюючи ідеальне середовище для розмноження бактерій, що викликають запалення.

Маска зробить вашу шкіру сяйною, оптимально зволоженою й бездоганно чистою.

Маска містить глиняний порошок (каолін, бентоніт), багатий на мінерали, який м'яко вбирає забруднення та шкірний жир зі шкіри.
- Бентоніт може вбирати олію та домішки, щоб очистити пори від закупорювання. Має антибактеріальні властивості, що допомагають мінімізувати кількість бактерій, що викликають пігментацію.
- Каолін — це дуже м'яка глина, яка підходить для чутливої шкіри, але водночас має виняткові абсорбційні здібності, що допомагають очистити закупорені пори.
Містить також бакучіол і сквалан, які ефективно заспокоюють і зволожують шкіру, надаючи їй здорового вигляду.
- Кераміди сприяють оновленню шкіри, покращують захисні та бар'єрні функції, нормалізують гідроліпідний баланс, захищають від зневоднення, мають омолоджувальний потенціал.
- Пантенол у складі покращує захисний бар'єр шкіри, зволожує, заспокоює запалення й подразнення.
- Мадекасосид, що видобувається з центели азійської, — це натуральний антиоксидант, який нейтралізує дію вільних радикалів, захищає від згубного впливу довкілля, зміцнює захисний бар'єр шкіри. Він знімає запалення, лікує, загоює, відновлює, покращує синтез колагену та підтягує шкіру.
- Центела азійська має сильні антисептичні та протимікробні дії, інтенсивно зволожує.
- Гіалуронова кислота — утримує вологу та відновлює водний баланс.
- Комплекс із 8 видів пептидів — збільшує пружність і еластичність шкіри, прискорює процеси вироблення організмом власних волокон колагену й еластину; зменшує глибину зморщок і перешкоджає обвисанню шкіри; зміцнює захисний бар'єр шкірного покриву.

Спосіб застосування: після очищення нанесіть натуральну глиняну маску тонким шаром на обличчя, уникаючи делікатної зони навколо очей. Залиште на 10-15 хвилин, потім ретельно змийте теплою водою. Використовувати 1-2 рази на тиждень.

60 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Бузковий
  • Білий
Розмір:
  • 60мл
Тип шкіри:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?