Всі категорії
Додати товар

Альгінатна маска з хітозаном 200г alg & spa

465 грн
Опис

Маски з високим вмістом природного морського колагену, хітозану та морських водоростей призначені для інтенсивного впливу на перші зморшки. Хітозан забезпечує інтенсивне зволоження, активізує процеси регенерації, надає шкірі здорового вигляду та енергії, уповільнює передчасне старіння. Морський колаген пом’якшує шкіру та розгладжує зморшки, зменшує набряклість, рисовий крохмаль знімає роздратування, заспокоює, схильну до сухості та лущення шкіру. У композиції з альгінатом формує м’яку захисну плівку на шкірі. Підходить для всіх типів шкіри, можна використовувати окремо як маску під очі.

Маски з високим вмістом природного морського колагену, хітозану та морських водоростей призначені для інтенсивного впливу на перші зморшки.

Хітозан забезпечує інтенсивне зволоження, активізує процеси регенерації, надає шкірі здоровий вигляд і енергію, уповільнює передчасне старіння.

Морський колаген пом'якшує шкіру та згладжує зморшки, зменшує набряклість, рисовий крохмаль знімає подразнення, заспокоює, схильну до сухості та лущення шкіру.

У композиції з альгінатом формує дуже м'яку захисну плівку на шкірі.

Підходить для всіх типів шкіри, можна використовувати окремо, як маску під очі.

Альгінат
Витяжка з морської водорості ламінарія. Має виражений ліфтинговий ефект (підтяжка шкіри), зволожує, живить,  згладжує зморшки, знімає набряклість і освіжає шкіру, має дренажний ефект.

Хитозан
Зв'язуючись із клітинами шкіри, утворює найтоншу, невидиму та невідчутну плівку, що забезпечує прекрасне вологоутримувальне покриття, яке дає шкірі вільно дихати, завдяки всмоктувальним властивостям, захисна плівка витягує вологу з навколишнього повітря і насичує нею верхні шари епідермісу. Крім зволоження, хітозан також захищає нашу шкіру від агресивних чинників довкілля, підвищує її стійкість до ультрафіолетового випромінювання. Активізує процеси регенерації, сприяє омолодженню шкіри та має м'яку антибактеріальну дію.

Рисовий крохмаль Пом'якшує й заспокоює шкіру.

Морський колаген
Змінює структуру тканин — скорочує глибину зморщок, вирівнює рельєф, підвищує пружність шкіри, посилює регенерацію клітин, маючи глибоку зволоженість і омолоджувальну дію.

Екстракт морських водоростей
Водорості живлять шкіру та підсилюють процеси регенерації (відновлення, відродження) клітин, покращують кровообіг і допомагають регулювати кислотно-лужний баланс шкіри, зволожують і пом'якшують шкірний покрив.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Рожевий
Розмір:
  • 200мл
  • 500мл
Класифікація:
Аптечна Гіпоалергенна Дерматокосметика Натуральна Професійна
Тип шкіри:
Призначення:
Антивікове Матуюче Живлення Тонізуюче Зволоження
Продавець
kseni...
Lovely_kosmetik
Київ
50% виконаних замовлень
Була

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?