Всі категорії
Додати товар

Маска для шкіри навколо очей шато chateau de beaute vino

295 грн
Опис

Chateau de Beaute Vino це LUXURY лінія созданнана основі екстрактів винограду🍇 і високотехнологічних компонентів, спрямована на омолодження шкіри, підвищення її життєвого тонусу і повернення їй краси і сяйва. Для виробництва препаратів активні інгредієнти максимально очищені від домішок і відносяться до розряду інгредієнтів «зеленої хімії». ⠀ 👓💥МАСКА ДЛЯ ШКІРИ НАВКОЛО ОЧЕЙ ⠀ 💬Дуже економна у використанні. Можна використовувати як крем ЦІНА:15ml-215грн 30мл 500грн ⠀ ⠀ 🔷Маска Chateau de Beaute Vino Eye Mask — це справжня знахідка для тих, хто досі не знав, як позбутися від темних кіл і припухлостей під очима, слідами недосипу і з'являються зморшками. Саме з їх вини очі виглядають втомленими, а образ всіляко видає наш вік. 🔶 Формула продукту, збагачена корисними речовинами 🔹 активно покращує стан ніжної шкіри під очима 🔹зволожує 🔹живить 🔹уповільнює процеси передчасного старіння. ⠀ Ваш секрет молодості і краси — це Christina Chateau de Beaute Vino Eye Mask!

Способ применения: нанести тонким слоем на кожу век и область вокруг глаз, оставить на 10 минут. Затем смыть прохладной водой.
СОСТАВ:
Деионизированная вода, глицерин, масло ши, масло авокадо, фитостерол, масло плодов оливы, масло семян жожоба, экстракт ягод винограда, гидролизат рисового и соевого белка, оксидоредуктаза, масло зародышей пшеницы, масло косточек винограда, токоферола ацетат, ресвератрол.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
ch-ri-sti-na
ch-ri-sti-na
Київ
26% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?