Всі категорії
Додати товар

Патчі з колагеном ayoume collagen + hyaluronic

430 грн
Опис

Як на мене так сильними патчами, я їх можу назвати.
Дуже сильно крутий склад.

Патчі для очей із колагеном і гіалуроновою кислотою
Патчі з високоякісного гідрогелю з колагеном і гіалуроновою кислотою призначені для омолоджувального догляду за ніжною шкірою в зоні очей. Дія патчів спрямована на підвищення пружності шкіри, на її згладження й підтягування. Також патчі можуть слугувати профілактикою передчасного в'янення шкіри.
🌺Гідрогель робить патчі дуже ефективним засобом для догляду за ніжною шкірою в зоні очей. Максимально щільне прилягання патчів до шкіри забезпечує максимально глибоке проникнення активних компонентів.
🌺Колаген сприяє зміцненню й ущільненню ослабленої й стоншеної шкіри, згладжує її та має ліфтингову дію, допомагає утримувати вологу.
🌺Гіалуронова кислота забезпечує глибоке та тривале зволоження шкіри, заспокоює її, повертає млявою й втратила тонус шкірі об'єм, наповнюючи її зсередини, допомагає розгладитися й отримати сяйво.
🌺Також у складі патчів 7-Plant Complex (екстракти насіння грейпфрута, стебел бамбука, хвої північноамериканської сосни, кореня шоломника, хаутюйнії, листя японської полині, цитрусів), який підсилює зволожувальну та поживну дію засобу.
У разі регулярного застосування патчів шкіра навколо очей стає пружною й еластичною, сіточка зморщок згладжується, темні кола та набряклість стають менш вираженими.
📣Спосіб застосування: Прикласти патчі на очищену шкіру під очима, щільно притиснути їх і залишити на 20-30 хвилин, потім патчі зняти та м'яко вмасувати залишки засобу.
Кількість: 60 шт

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize
Призначення:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?