Всі категорії
Додати товар

Прозорі ультратонкі патчі від прищів cosrx clear fit master patch 18 шт.

160 грн
Опис

Ультратонкі патчі від прищів COSRX Clear Fit Master Patch мають антимікробну та протизапальну, а також зволожувальну та заспокійливу дію, зменшують свербіж і почервоніння. Патчі виготовлені з гідроколоїдного матеріалу, який витягує з ранки гною та перетворює його на гель, запобігаючи повторному забиванню ранки.

Целюлозна смола нейтралізує хвороботворні бактерії, відлущує ороговілі тканини, витягує зі шкіри гній, токсичні речовини та інші забруднення. Вона діє прямо на вогнище запалення, пришвидшуючи його хід і підсушуючи шкіру.

Рідкий парафін заспокоює шкіру, прискорює загоєння ушкоджень, пригнічує патогенну мікрофлору, знімає запалення, стимулює обмінні процеси та створює захист від несприятливих зовнішніх чинників.

Дуже тонкі, на шкірі практично непомітні, зі спеціальною «вищою» під прищ — ці патчі допоможуть якнайшвидше позбутися раптових висипок на шкірі.

Під час наклеєного патча допоможе не тільки уникнути розростання прищів до неймовірних розмірів, але й прискорити його загоєння. Крім того, патчі слугують надійним захистом від потрапляння в ранки забруднень, а також інших хвороботворних мікроорганізмів.

❗ Патчі представлені в одному розмірі. Всі вони наклеєні на захисний лист і поміщені в герметичне паковання.

➡ Спосіб застосування: Приклеїти патч на проблемну зону шкіри, коли патч стане повністю білим, видалити його.

☝ У наборі 18 патчів діаметром 1 см.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Чорний
Розмір:
  • Другой
Тип шкіри:
Призначення:
Антиакне Тонізуюче Відновлююче Захисне Проти подразнення Протизапальне Заспокійливе
Класифікація:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?