Всі категорії
Додати товар

Маска проти чорних крапок оригінал.

150 грн
Опис

Чорна маска Bioaqua від чорних крапок.Маска призначена для глибокого, швидкого і ефективного очищення носа від чорних крапок (забруднені пори і вугри).Зупиняє процес утворення чорних крапок на носі, чистить пори шкіри носа, усуває чорні крапки. Застосування Будь-засіб для обличчя, яке б воно не було, наноситься лише на попередньо очищену шкіру. Для посилення дії компонентів, перед нанесенням крему краще розпарити обличчя і обробити його лосьйоном. Крем наноситься на обличчя тонким шаром пальцями знизу вгору, обережно проводячи кілька разів від підборіддя до чола і навколо очей. Засіб не повинен потрапляти на волосся і брови. Почекавши 20-30 хвилин до повного висихання, маску можна акуратно зняти. Знімати Маску досить просто і зручно — все робиться за один раз. Застигла плівка забирає з собою весь вміст, а також токсини. Відновлюється природна кислотна і жирова оболонка. Шкіра обличчя захищена, бактерії тепер не зможуть проникати і викликати нові запалення. Природна «биовуаль» не схильна до появи прищів і немає причин для нового появи чорних крапок. Збалансований показник PH, а формування шкірного сала знижується до необхідного для функціонування рівня; сальні залози своєчасно очищаються. Склад маски-плівки: Желатин. Основою для створення ефекту плівки в таких препаратах, є желатин. Це природний колаген, який оновлює клітини шкіри; таким чином, відбувається омолодження. Вугілля бамбука, активізований за спеціальною технологією Bioaqua, проникає глибоко в пори на шкірі. Він втягує в себе жир і токсини, нормалізує процеси поверхневої мікрофлори, посилює шкірний імунітет. Звільнена від мікрочастинок колишньої косметики та накопичених роками токсичних речовин з брудного повітря, водопровідної води, шкіра з полегшенням зітхне і сама почне робити всю притаманну їй природну тонку роботу для нормалізації функціонування. При зняття маски разом з вугіллям і з допомогою застиглих компонентів, видаляються чорні крапки і всі забруднення, раніше проникли в пори шкіри. Гиалуроновая кислота. Вырабатывается в процессе обмена веществ в клетках здоровой кожи. Со временем этот процесс замедляется или полностью утрачивается, гиалуроновая кислота не вырабатывается, кожа теряет свой здоровый вид, становится грубой и морщинистой.

Используя Bioaqua, восполняется недостаток гиалуроновой кислоты, кожа становится влажной, разглаженной и мягкой.

Достаточная концентрация этой кислоты обеспечивает клеткам кожи лица хорошее питание. Даже чрезмерно потрескавшиеся при обветривании участки кожи обретают свежий и здоровый вид. Такой быстрый эффект объясняется легкой усваиваемостью гиалуроновой кислоты наружными клетками кожи.

Дополнительные ингредиенты. Зеленый чай, экстракты из трав и ягод насыщают кожу лица микроэлементами и витаминами. Поэтому этот препарат так благотворно влияет на наружные показатели:

Свойства:

BioAqua Deep Cleansing Black Mask черная маска-пленка на основе активированного бамбукового угля в сочетании с ингредиентами, подобранными китайскими врачевателями по традиционным знаниям, уходящим в глубину веков способна на результат.

Обладает эффектом увлажнения;

Смягчает кожу;

Подтягивает контур лица.

Черная маска отлично убирает черные точки и сужающиеся поры; скажем так, что в буквальном смысле «выдирает» черные точки и очищает поры достаточно глубоко.

Благодаря пилинговому эффекту маски-пленки, с кожи лица удаляются загрязнения любого рода.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Призначення:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?