Всі категорії
Додати товар

Набір hillary убтан для очищення обличчя і альгінатна маска з вітамінами в, c acerola

1120 грн з 08 Травень - додавайте до обраного

1600 грн
Опис

Набір Hillary убтан для очищення обличчя 50 г і альгінатна маска з вітамінами В, C Acerola 100 РЕЗУЛЬТАТ Чиста і здорова шкіра, пори звужені, обличчя виглядає свіжим і має рівний тон. Чому Наші Клієнти ВИКОРИСТОВУЮТЬ УБТАН Для Очищення Шкіри Обличчя Asai UBTAN? З першого застосування запалення на обличчі стають менш помітними. Не сушить шкіру, ніжно і дбайливо очищає її, не викликає роздратування або ще яких-небудь неприємних відчуттів. Шкіра після процедур дуже ніжна і м'яка, пори стають помітно менше, якщо є сліди від прищів убтан добре їх прибирає. У Чому Унікальність Убтана Для Очищення Шкіри Обличчя Asai UBTAN? Він дає тобі 4 ефекту в одному: м'яко очищає скрабирует пребіотик антиоксидант І, крім того ти користуєшся 100% натуральним продуктом очищаєш шкіру без пошкодження бар'єрних функцій ЯК МИ Цього Досягаємо Наш Убтан складається з 18 різних компонентів це: трав'яні та фруктові порошки, глини, а також зволожуючі компоненти і пребіотики, які посилюють дії інших компонентів. Основою Убтан ми зробили пудру з плодів Асаї, яка виростає в дельті Амазонки, і яка є джерел вітаміну С та інших компонентів. Пудри Апельсина, Каму-Каму та пребіотики підсилюють антиоксидантні властивості Асаї. Натуральні сапоніни з пудри Шикакай відмінно очищають шкіру без пошкодження бар'єрних функцій. СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ Невелику кількість порошку насипати на руку і додати води до пастоподібного стану і нанести на вологе обличчя, обережно рознести по всьому обличчю і змити. Можна застосовувати два рази на день. Маска з вираженим омолоджуючу дію Активний інгредієнт маски – екстракт ягоди Ацероли (мальпигия гранатолиста), які відомі самим високим вмістом вітаміну «С» (до 17%). Вітамін С у ацероли в 80 разів більше ніж в апельсині і лимоні. Вітамін групи В, діє як антиоксидант, запобігає згубну дію вільних радикалів на клітини шкіри Вітамін РР і А мають заспокійливу, пом'якшувальною дією, а так само попереджають ламкість капілярів. Маска володіє пролонгованим ефектом омолодження, ефект ліфтингу з першої процедури. Яскравий аромат маски надовго подарує Вам прекрасний настрій.

И, кроме того

ты пользуешься 100% натуральным продуктом
Не содержит Sls, силиконы и парабены

СПОСОБ ПРИМЕНЕНИЯ

Подготовь альгинатную маску непосредственно перед применением. Возьми любую сухую неметаллическую емкость, смешай в ней содержимое с водой комнатной температуры в пропорции 1:1. Важно! Тщательно перемешай все взбивающим движением до однородной массы, пока не получишь консистенцию густого и тягучего крема.

Маску наносить на кожу плотным слоем с помощью шпателя. В течение следующих 10-15 минут средство становится похожим на резину и немного уменьшается в объеме. Научным языком этот процесс называется пластифицированние.

Альгинатная маска не требует смывания водой. Через 15-20 минут она легко снимается в виде мягкого пластичного слепка, повторяющего контуры лица или тела. Снять ее нужно одним движением снизу от подбородка вверх ко лбу. Волосы, ресницы и брови не приклеиваются к маске, поэтому снятие будет легким.

Если крем, сыворотка или другой косметическое средство ни были нанесен под маску, ими можно воспользоваться после ее применения.

Состав:

Убтан: Chickpea (Cicer arietinum). Powder (нутовая мука), Pink Clay (розовая глина), Citrus aurantium peel powder (пудра апельсина), Green Clay (зеленая глина), Red Clay (красная глина), Acacia concinna fruit powder (пудра Шикакай), Emblica officinalis fruit powder (пудра амлы), Acai Berry Powder (пудра плодов асаи), Ascophyllum nodosum Powder (пудра аскорфилому), Inulin (сахар добытый из цикория), Glycyrrhiza glabra root powder (пудра солодки), Spirulina Powder (пудра спирулины), Сamu-Сamu Powder (пудра Каму Каму), Allantoin (аллантоин), Glycine (аминокислота), Trehalose (сахар добытый из грибов), Alpha-Glucan Oligosaccharide (пребиотик), Gluсоnоdеltа-lасtоnе (смягчения воды).

Альгинатная маска Acerola: Диатомовая земля, альгин, сульфат кальция, тетрагидрофурфурол, аскорбат натрия, мальтодекстрин, черника

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Тип шкіри:
Призначення:
Продавець
al-ger
АНГЕЛ
Харків
50% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?