Всі категорії
Додати товар

Нічна відновлююча маска rovectin cica care sleeping pack

680 грн
Опис

Нічна маска відновить шкіру і природний захисний бар'єр шкіри, що піддається стресу і пошкоджень на протязі всього дня. Маска подбає про вашу шкіру під час сну, інтенсивно зволожує, питаяя і пом'якшуючи поверхню епідермісу. Засіб спеціально розроблено для догляду за чутливою, проблемною шкірою з частими висипаннями. Містить комплекс Barrier Repair Complex, спрямований на відновлення і укреплоение захисних функцій шкіри. Каламин в основі складу - відмінно заспокоює, знімаючи запалення і поскраснения, допомагає регенерувати шкіру, що б після запалення швидше сформувався захисний бар'єр, що запобігає подальший восдействие оточуючих факторів середовища. Макекассоcид отличается ярко выраженными противовоспалительными и заживляющими свойствами, а Глицерин, натуральный увлажняющий компонент, имеет свойство притягивать влагу из окружающей среды и удерживает её в роговом слое, предупреждая обезвоживание и поддерживая кожу увлажнённой.
Каламин, интенсивно успокаивает, борется с воспалениями, эффективно снимая воспаления и зуд. Помогает регенерировать кожу, что бы после воспалений быстрее сформировался защитный слой (барьер), предотвращая дальнейшее воздействие окружающих факторов извне.

Спосіб застосування: нанесіть невелику кількість маски на очищену шкіру перед тим як йти спати (Обов'язково нанести вечірній догляд за шкірою 30 хвилин до сну). На ранок вмийтеся теплою водою. Об'єм 80 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?