Всі категорії
Додати товар

Гідрофільна олія глубокоочищуюча deoproce fresh pore deep cleansing oil, 200 мл.

515 грн
Опис

Гідрофільна олія призначена для видалення макіяжу, у тому числі ВВ-кремів, водостійкої туші, тинтів та іншої косметики. Олія глибоко очищає пори, видаляє забруднення та надлишки шкірного жиру, відновлює здоров'я шкіри, усуває хвороботворні прояви, знімає запалення, заспокоює роздратування, усуває вугровий висип, звужує пори. Має пом'якшувальні властивості, надає шкірі сяйва, пружність і еластичність.

Ідеально підходить для жирної, проблемної та комбінованої шкіри.

– Олія виноградних кісточок –  прискорює регенерацію клітин, зволожує, пом'якшує та тонізує шкіру, омолоджує, має протизапальний ефект.

– Олія шипшини –  містить величезну кількість вітамінів, які насичують та живлять шкіру, регенеруючи мертві та пошкоджені тканини. До його складу входять також багато корисних мікроелементів, а саме: залізо, калій, фосфор, магній, мідь, молібден, кальцій. Наявність жирних кислот (пальмітинова, олеїнова, міристінова, ліноленова) забезпечує захист шкіри від зовнішнього негативного впливу та утримує вологу всередині клітин.

– Олія камелії –  надає зволожуючу та заспокійливу дію, зменшує втрату вологи та відновлює зневоднену шкіру, стимулює вироблення колагену, тим самим підвищує пружність та еластичність шкіри, розгладжує її. Захищає поверхневі шари шкіри від шкідливого сонячного випромінювання та вільних радикалів, уповільнює процеси старіння клітин.

– Каприлік тригліцерид  – безпечний компонент, що перешкоджає випаровуванню вологи, захищаючи шкіру від пересушування, лущення, хвороботворних факторів та негативних зовнішніх впливів.

– Вітамін Е –  нормалізує кровообіг та постачання клітин шкіри поживними речовинами та киснем, прискорює загоєння мікроушкоджень, зменшує прояв венозної сіточки та мішків під очима. Потужні антиоксидантні властивості захищають клітини шкіри від руйнування вільними радикалами, мінімізують агресивну дію ультрафіолету.

ЗАСТОСУВАННЯ
Сухими руками нанести олію на суху шкіру обличчя, трохи помасажувати до розчинення макіяжу, потім змочити руки у воді та ще й помасажувати, після чого змити залишки засобу теплою водою. Після цього вмити обличчя пінкою або гелем.

Об'єм 200 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize
Тип шкіри:
Жирна Суха

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?