Всі категорії
Додати товар

Пробник омолоджувальна олія-сироватка guerlain abeille royale youth watery oil

35 грн з 08 Травень - додавайте до обраного

50 грн
Опис

Об'єм: 0.5 мл.

Abeille Royale Youth Watery Oil — косметичний засіб, який експерти бренда Guerlain рекомендують додати до щоденного догляду за шкірою обличчя після 30 років. Олія-сироватка — це унікальна формула активних інгредієнтів, завдяки яким забезпечується потужний омолоджувальний ефект. Засіб поєднує в собі потужність сироватки, насиченість олії і свіжість лосьйону. Це можливо завдяки двом ексклюзивним інгредієнтам Guerlain: меду чорної бджоли з острова Уессан і маточному молочку.

Abeille Royale забезпечує інтенсивну живильну, зволожувальну дію. Покращує еластичність і пружність шкірного покриву, сприяє розгладженню зморшок і складочок на обличчі. Мікрокапсули олії вивільняють свій відновлювальний потенціал в останній момент, надаючи шкірі природного сяйва, ніжності та м'якої бархатистості.

Спосіб застосування: нанесіть дві-три краплі розігрітої в долонях олії на кінчики пальців, потім виконайте серію легких, але ефективних прийомів масажу: для ефекту ліфтингу розгладьте обличчя від центру до контурів, від підборіддя до вух, від вилиць до скронь, від середини чола у сторони.

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
Розмір:
  • Другой
Класифікація:
Елітна
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Антивікове Живлення
Продавець
annabibikova
annabibikova
Супер-продавець
Софиевская Борщаговка
95% виконаних замовлень
Була

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?