Всі категорії
Додати товар

Гідрофільна олія для обличчя з вітамінами та антиоксидантами medi-peel vitamin...

650 грн
Опис

Гідрофільна олія для обличчя з вітамінами та антиоксидантами Medi-Peel Vitamin Deep-Tox Cleansing Oil 

Поживна гідрофільна олійка на основі рослинних олій дбайливо знімає макіяж і очищає шкіру обличчя, глибоко проникає в пори та буквально витягує з них бруд, залишки косметики та шкірне сало. Дерма стає чистою та добре зволоженою, ніякого відчуття стягнутості та жирного блиску. Легко видаляє водостійкий макіяж та тональні основи. Склад продукту багатий на вітамінізуючі речовини, які доглядають за шкірою, зміцнюють стінки судин, звужують пори, вирівнюють тон і колір. Завдяки регулярному використанню засобу в домашній рутині покращується проникність інших корисних компонентів у шкіру, активізуються процеси регенерації клітин, завдяки чому шкіра швидше і краще гоїться. Засіб не порушує природний гідроліпідний баланс і не подразнює, підвищує бар'єрні функції та допомагає утримувати в тканинах вологу та підтримувати необхідний водний баланс. При контакті з водою масло емульгується в молочко, яке без проблем змивається. Засіб нейтралізує шкідливий вплив проточної води та робить шкіру м'якою та бархатистою.
Medi-Peel Vitamim Deep-Tox Cleanging Oil збагачено цілим комплексом найважливіших вітамінів, які оздоровлюють, покращують стан шкіри всіх типів та сприяють профілактиці фотостаріння.

Активні компоненти:

Олія виноградних кісточок - проникає в ліпідний шар і зміцнює його, перешкоджає випаровуванню вологи. Лінолева кислота, вміст якої перевищує 70%, вітамін Е, олеїнова, пальмітинова, міристінова, стеаринова та арахінова кислоти допомагають боротися з сухістю та лущеннями, покращують стан та текстуру шкірного покриву. Вхідні біофлавоноїди до складу олії підвищують еластичність шкірного покриву, сприяють процесам оновлення клітин та розгладжування сітки зморшок.

Соєва олія (соя гліцинова) - відмінно зволожує та зміцнює захисний бар'єр, має властивості антиоксиданту та уповільнює процеси старіння. Усуває сухість і лущення, має м'яку тонізуючу та пом'якшувальну дію.

Олія солодкого мигдалю - живить та заспокоює різні висипання та запалення. Зміцнює бар'єрні функції епідермісу для протистояння агресивним чинникам довкілля.

Ефірна олія чайного дерева - нормалізує гідроліпідний баланс, усуває надлишки шкірного жиру, має заспокійливі, антибактеріальні та протизапальні властивості.

Екстракт лимона, олія лимона, олія шкірки лимона - освітлюють пігментацію, ластовиння та пост акне, усувають набряклість та зміцнюють місцевий імунітет шкірного покриву. Регулюють баланс жирності та сприяють нормалізації вироблення себуму.

Аскорбілфосфат натрію – водорозчинна похідна форма вітаміну С, яка не розкладається від окислення. Забезпечує антиоксидантний ефект – бореться із вільними радикалами, ознаками передчасного старіння та відновлює пошкоджені клітини. Освіжає колір шкіри, ліквідує сірий, "землистий" відтінок, освітлює пігментні, проблемні та вікові темні плями, ущільнює тканини, згладжує зморшки та заломи.

Ніацинамід, вітамін В5, токоферол, біотин, тіамін, рибофлавін - мають антиоксидантну активність і перешкоджають в'яненню шкірного покриву, надають здорового сяйва, вирівнюють мікрорельєф і відновлюють загальний тонус шкіри.

Спосіб застосування:

Нанести трохи олії на суху шкіру обличчя, додати води, помасажувати та змити теплою водою. Далі використовувати пінку або гель для досягнення максимального очищаючого ефекту.

Стан: Новий
Колір:
  • Помаранчевий
Розмір:
  • 200мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?