Всі категорії
Додати товар

Олія для обличчя зі скваланом feel beauty squalane facial oil

790 грн -5% 756 грн
Опис

✅Широкий вибір оригінальної косметики, догляду та аксесуарів, дивись мої оголошення

Олія для обличчя зі скваланом Feel Beauty Squalane Facial Oil 30ml

Олія Feel Beauty неймовірно швидко вбирається в шкіру, особливо підходить для жирного типу шкіри, якій важко підтримувати баланс вологи після частого очищення.

Неперевершена зволожуюча олія, яка також освітлює шкіру та забезпечує глибоке тривале зволоження. У поєднанні з 2% концентрацією стабільної молекули вітаміну С (аскорбіл ізостеарат) для освітлення шкіри та усунення гіперпігментації та плям.

Для всіх типів шкіри.

Активний інгредієнт: 90% сквалан, отриманий із цукру.

Ця олія для обличчя має високий вміст сквалану, а також інших важливих олій, таких як олія шипшини, олія авокадо, олія виноградних кісточок і олія кісточок французької сливи. Клінічні дослідження показують, що 5% концентрація сквалану забезпечує зменшення зморшок на 51% протягом 28 днів.

Наше тіло виробляє сквалан природним шляхом, але з віком його виробництво значно зменшується. Сквалан живить шкіру та забезпечує потужні переваги проти старіння та розгладження шкіри. Збільшує обмін клітин, щоб допомогти гладкій поверхні шкіри, і підвищує еластичність шкіри, що зменшує ефект в’ялості від старіння.

Упаковка: перероблена скляна пляшка. Коробка з сертифікованого паперу FSC.

Спосіб застосування: один раз на день, вранці або ввечері. Нанесіть кілька крапель на кожну частину обличчя та втирайте в шкіру до вбирання.

Стан: Новий
Колір:
  • Блакитний
  • Білий
Розмір:
  • 30мл
Класифікація:
Професійна
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:
Антивікове Живлення Зволоження
Продавець
marija888
marija888
Супер-продавець
93% виконаних замовлень
Була

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?