Всі категорії
Додати товар

Гель алое вера 99% в скляному флаконі з піпеткою, 30 мл (00126)

160 грн
Опис

Гель алое вера відомий своїми корисними властивостями для шкіри і здоров'я. Ось деякі з них:

Зволожує шкіру: Гель алое вера допомагає зволожувати шкіру, забезпечуючи зворотний зв'язок, який допомагає утримувати вологу на поверхні шкіри.

Заспокоює запалення: Він має протизапальні властивості, що можуть допомогти зменшити запалення, почервоніння і подразнення шкіри.

Прискорює загоєння: Гель алое вера містить активні речовини, такі як полісахариди і ферменти, які допомагають прискорити процес загоєння рани і пошкоджень шкіри.

Знімає свербіж: Він може зменшити свербіж і подразнення, що виникають внаслідок укусів комах, опіків і алергічних реакцій.

Зменшує появу прищиків: Завдяки своїм протизапальним і антибактеріальним властивостям, гель алое вера може зменшити появу прищиків і сприяти лікуванню акне.

Заспокоює сонцепек: Гель алое вера є ефективним засобом для заспокоєння випаленої шкіри, так як він зменшує подразнення і сприяє відновленню шкірного бар'єру.

Зменшує старіння шкіри: Алое вера містить антиоксиданти, які борються зі шкідливими вільними радикалами і допомагають запобігати передчасному старінню шкіри.

Заспокоює після гоління: Використання гелю алое вера після гоління допомагає заспокоїти шкіру, зменшити подразнення і запобігти утворенню висипань.

Поліпшує структуру волосся: Гель алое вера може застосовуватися на волосся для зволоження, зміцнення і поліпшення їх структури.

Сприяє загоєнню мікротріщин: Він може допомагати відновлювати шкірний бар'єр і зменшувати мікротріщини на шкірі.

Використання гелю алое вера досить просте і універсальне.

 Можете використовувати його як базовий зволожувач або як додаткове зволоження після застосування іншого косметичного засобу. Для місцевого лікування прищиків нанесіть невелику кількість гелю на проблемні ділянки шкіри. Для догляду за волоссям нанесіть невелику кількість гелю на волосся, особливо на кінчики, щоб зволожити і зміцнити їх. Після депіляції або видалення волосся можна нанести гель, щоб заспокоїти шкіру і уникнути подразнення.

Стан: Новий
Колір:
  • Салатовий
Розмір:
  • 30мл
Продавець
faberlic_uk
Cosmetic World
Супер-продавець
Чернівці (Чернівецька обл.)
84% виконаних замовлень
Був

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?