Всі категорії
Додати товар

Арганова олія bioscha 100 ml

900 грн -6% 851 грн
Опис

Арганова олія допомагає зберегти вашу шкіру та волосся більш доглянутими, живить їх.
Арганова олія глибоко живить і зволожує вашу шкіру завдяки своєму багатому складу. З високим вмістом вітаміну Е, антиоксидантів та жирних кислот це масло захищає вашу шкіру та бореться з ознаками старіння. Арганова олія зміцнює природний бар'єр шкіри, запобігає втраті вологи та робить шкіру більш здоровою, блискучою та молодою.
АРГАНОВА ОЛІЯ за допомогою своїх антиоксидантних властивостей відновлює пошкодження, спричинене вільними радикалами, та зменшує ознаки старіння. Вона зменшує зморшки і дрібні лінії, підтягує та збільшує еластичність шкіри. Вирівнює тон шкіри, зменшує вигляд плям та проблем з пігментацією.

Це чудова олія також допомагає боротися з проблемами шкіри, такими як акне та прищі. Завдяки своїм протизапальним властивостям воно заспокоює почервоніння та подразнення шкіри.

Арганова олія також дарує волоссю дива. Вона живить, зволожує та зміцнює волосся. Відновлює пошкодження, надає волоссю блиск і знімає сухість шкіри голови. Надає волоссю еластичність і м'якість , роблячи волосся більш здоровим і живим.

Використання дуже просте. Масло можна наносити на чисту шкіру або волосся. Нанесіть декілька крапель масла аргани на долоню і ніжними масажними рухами нанесіть на шкіру або волосся. Регулярне використання дозволяє отримати найкращі результати.

Арганова олія - це цінна есенція для догляду за шкірою та волоссям, яку подарувала нам природа.
Насолоджуйтеся красою та здоров'ям завдяки маслу аргани
#muhteshem101
#muhteshem101

Стан: Новий
Колір:
  • Помаранчевий
  • Коричневий
Розмір:
  • 100мл
Класифікація:
Натуральна
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Антивікове Антіцелюлітне Живлення Тонізуюче Зволоження
Продавець
muhteshem
muhteshem100
Супер-продавець
Київ
72% виконаних замовлень
Була

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?