Всі категорії
Додати товар

Ефірна олія лемонграсу mayur 5 мл

85 грн
Опис

Аромат: неповторний фруктовий запах свіжих лимонів, свіжий, холодний, гіркувато-зелений. Освіжаючий, задерикуватий і тонізуючий характер аромамасла з лимонної трави сповна проявляється і в емоційній сфері. Лемонграссовое масло ліквідує почуття виснаженості і втоми, знесиленості, підвищує розумову активність і концентрацію, покращує пам'ять і працездатність. Это яркое и свежее масло, которое помогает адаптироваться к любым условиям, восполнить дефицит эмоций, преодолев апатию и пассивность. Лимонное сорго — это масло-оптимист, поднимающее настроение и активность, вместе с тем стимулирующее собранность, скорость реакций и способность к принятию решений.

Это идеальный выбор для тех, кому нужно преодолеть скрытность, разобраться в социальных связях и в своих целях. Считается, что лемонграсс отводит от человека неудачу.

В эротической сфере стимулирует активность, повышает выносливость и энергичность. ЗАСТОСУВАННЯ У КОСМЕТОЛОГІЇ Масло ідеально підходить для догляду за пористої і жирною шкірою: в коштах для щоденних процедур або очищення його тонізуючий, освіжаючий ефект як ніколи доречний, адже лемонграссовое масло освітлює пори, сприяє їх скорочення, при цьому впливаючи насамперед на рельєф і сприяє глибокому перетворенню шкірної структури. При точковому нанесенні це екзотичне масло надає терапевтичний ефект при вугрової висипки, інфекційних ураженнях шкіри, різних запальних процесах. Це найефективніший масло для боротьби з чорними вуграми (комедонами), сприяє виведенню токсинів, відновлення еластичності, глибокому зволоженню, налагодженню роботи лімфатичної системи і відновлення тканини. Завдяки активній регенерації лемонграссовое масло активно впливає на целюліт, також зменшує жирність волосся та сальність шкіри голови. З групи освіжаючих масел найбільш виражений ефект комплексної терапії при грибкових інфекціях, ураженнях шкіри, корості і дерматитах саме у лимонного сорго. Лемонграссовое масло рекомендується використовувати при грибкових ураженнях шкіри. Додавати кілька крапель в крему, масляні маски, шампуні.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Натуральна
Тип шкіри:
Жирна
Призначення:
Тонізуюче Зволоження

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?