Всі категорії
Додати товар

Гідрофільна олія для вмивання.органік

250 грн
Опис

М'який засіб для очищення шкіри обличчя, яке легко справляється з будь-якими забрудненнями і декоративною косметикою, в тому числі і водостійкою. Цей засіб не тільки володіє прекрасним очищаючим властивість, вона також чудово доглядає за шкірою обличчя, так як містить велику кількість корисних масел і екстрактів. Гідрофільні олії підходять для будь-якого типу шкіри. Володарки навіть жирного типу без побоювань можуть використовувати подібні засоби. Ці масла, завдяки своїй водо розчинності, не забивають пори і не провокують запалення. Однорідна текстура олії при контакті з водою перетворюється на біле рідке молочко. Масла виноградної кісточки, солодкого мигдалю, рисових висівок, волоського горіха макадамії. Дані компоненти є цінними для шкіри, володіючи високою антиоксидантною активністю та здатністю налагодити правильне функціонування клітин шкіри, фолікул і вироблення колагену. Все це уповільнює процеси старіння, збільшує швидкість процесів відновлення шкіри. Також олії містять високу концентрацію ненасичених жирних кислот і вітамінів, що надають заспокійливу і гармонізуючий дію на шкіру. Екстракти арніки, ромашки, які володіють широким спектром цілющих властивостей, а також підвищують опірність шкіри до негативних факторів. Завдяки вітамінам і антиоксиданти, що входять до складу арніки, косметика на її основі також використовується як сильний омолоджуючий і прекрасний антибактеріальний засіб. Склад ретельно і одночасно лагідно очищає шкіру обличчя, не порушує природний захисний шар, тим самим зберігаючи природну PH шкіри, запобігаючи передчасному старінню і появі зморшок, має антисептичну дію. Спосіб застосування: попередньо струсити флакон. Спосіб 1. Демакіяж і очищення пір. Сухими руками нанесіть масло на сухе обличчя, включаючи повіки, 1-3 хвилини ретельно масажуйте обличчя по масажних лініях, потім змийте теплою водою. Повторіть процедуру двічі, щоб глибше очистити пори. При такому способі масло глибоко проникає в пори, абсорбуючи шкірний жир і забруднення. Потім під дією води масло всязанное з забрудненнями расстворяется, вичищая пори зсередини. Цей спосіб сподобається тим, хто звик вмиватися милом/ гелями/ пінками. Спосіб 2. Щоденне умивання. Змочіть обличчя водою. В теплих вологих долонях розітріть невелику кількість олії до утворення білого молочка. Помийте обличчя молочком по масажних лініях і обполосніть теплою водою. Чудово освіжає шкіру, видаляє пил і шкірний жир. Якщо Ви помірно користуєтеся декоративною косметикою або не користуєтеся нею взагалі, цей спосіб вмивання допоможе утримувати шкіру в чистоті без пересушування. Спосіб 3. Демакіяж очей і губ. Гідрофільна олія на "ура" знімає будь-яку водостійку косметику. Нанесите масло на ватный диск и приложите к веку. Не трите, просто позвольте маслу растворить косметику. Задержав диск на некоторое время, бережно удалите тушь и подводку. Затем умойтесь как описано в способе №1 или №2.
Если Вы привыкли снимать косметику с помощью 2-х фазных смывок или косметического молочка, этот способ применения будет Вам привычен. Для снятия косметики с глаз требуется коррекция эфирных масел!
Состав масла может корректироваться под индивидуальный тип кожи, учитывая ее особенности и возраст.
Также, при отсутствии эфиров - отлично подходит для купания малышей с самого раннего возраста.

Состав: масло сладкого миндаля, масло зародышей риса, масло виноградных косточек, масло грецкого ореха, экстракт брусники, чистотела, растительный эмульгатор, аромакомпозиия на выбор.

Хранить в сухом и прохладном месте.
Объем: 50 мл. Экономный расход. Срок годности: 4 месяца.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 50мл
Об'єм:
50 мл
Тип шкіри:
Жирна Суха

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?