Всі категорії
Додати товар

Sersanlove міцелярна вода

220 грн
Опис

Засіб для зняття макіяжу з персиком Sersanlove Peach Cleansing Water

Органічний засіб для зняття макіяжу з екстрактом персика - це ніжний засіб делікатно очищає чутливу, суху і схильну до подразнень шкіру обличчя, забезпечуючи їй повноцінний догляд. Міцелярна вода дбайливо і одночасно ефективно позбавляє забруднення, звичайної та водостійкої косметики, дозволяючи епідермісу тривалий час перебувати в комфорті. Її не потрібно змивати і можна використовувати щодня. Завдяки застосуванню унікальної технології, складні ефіри жирних кислот перетворені на маленькі крапельки. Отримані в результаті міцели, відрізняючись своєю структурою та особливостями, здатні вбирати жир та різні забруднення.

Основні інгредієнти:
Екстракт персика - ефективний у ролі антивікового компонента, стимулює відновлення пошкоджених шкірних тканин, нормалізує гідролпідний баланс, попереджає передчасне в'янення шкіри, має антиоксидантну активність, захищаючи від ультрафіолету та впливу вільних радикалів.
Гіалуронова кислота - активно зволожує, проводячи вологу глибоко в клітини епідермісу, створює на поверхню шкіри бар'єр, що запобігає випаровуванню вологи і підтримує оптимальний рівень зволоження.

Спосіб застосування:
Нанести на ватяний диск і акуратно протерти обличчя та ділянку навколо очей.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 300мл
Об'єм:
300 мл
Тип шкіри:
Суха
Продавець
marip...
mariponomarenko
Супер-продавець
82% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?