Всі категорії
Додати товар

Очисний гель для вмивання kiehl's ultra facial cleanser 75 мл

550 грн
Опис

Очисний гель для вмивання Kiehl's Ultra Facial Cleanser 75 мл

Цена 550 грн.

Зроблено в США

Термін придатності: квітень 2025 г.

Ultra Facial Cleanser — універсальний очисний засіб для всіх типів шкіри.

М'яко, але ефективно очищає шкіру від забруднень і макіяжу. Не пересушує, не стягує шкіру, зберігає її PH-баланс (кислотно-лужний баланс).

МАСЛО АБРИКОСОВИХ КОСТОЧОК — Олія абрикосових кісточок — фруктова олія високого ступеня очищення, що отримується з абрикосових кісточок. Ця олія є природним джерелом вітаміну E і має структуру, максимально близьку до структури шкіри.
МАСЛО АВОКАДО — Це багатий на жирні кислоти пом'якшувальний засіб, що отримують із плодів дерева, що росте в тропічних широтах Америки; є природним джерелом вітаміну A. Жирні кислоти та пом'якшувальні речовини, що містяться в олії авокадо, відновлюють природний рівень зволоження волосся й ліпідний бар'єр шкіри.
СКВАЛАН — Високоякісна зволожувальна олія високого ступеня очищення, що отримується з оливок. Дослідження показали, що воно добре сумісне з власними жирами шкіри (справді сквалено природним способом є в шкірному салі). Добре вбирається й робить шкіру шовковистою. Сквалан є фірмовим інгредієнтом Kiehl's і використовується в більшості зволожувальних засобів
ВІТАМІН Е — Вітамін Е, що міститься в листі рослин, олії зародків злакових культур і молоці, відомий як потужний антиоксидант, що нейтралізує вільні радикали та має зволожувальні властивості.
ДжицІЛ ГЛЮКОЗИД — Ця неіонна поверхнево-активна речовина отримує з глюкози та жирних спиртів. Цей очисний засіб дуже м'якої дії: він вважається безпечним для використання на чутливій шкірі.

Обміна, повернення і торга НІ.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 75мл
Об'єм:
75 мл
Тип шкіри:
Жирна
Призначення:
Зволоження

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?