Всі категорії
Додати товар

Гідрофільна олія з пробіотиками та коллагеном medi-peel lacto collagen cleansing oil 200 мл

670 грн -6% 630 грн
Опис

Гідрофільна олія з лактобактеріями Medi-Peel Red Lacto Collagen Cleansing Oil дбайливо та ретельно видаляє стійкий макіяж, виводить забруднення з пор і усуває жирний блиск.

Засіб легко розчиняє всі види забруднень, пил, тональні засоби, перешкоджає появі чорних цяток і комедонів, регулює роботу сальних залоз. Підтримує оптимальний водно-ліпідний баланс, покращує бар'єрні функції шкіри, відновлює мікробіом.

Засіб всебічно працює над поліпшенням стану шкіри з розширеними порами: зменшує їхню глибину і вираженість, знижує області та частоту прояву пор, вирівнює рельєф обличчя та зміцнює волокна епідермісу.

Основу засобу становить олія андіроби (80%), яка має антимікробну та протизапальну дію. Прискорює процеси загоєння, зміцнює захисний бар'єр та робить шкіру менш реактивною. Покращує мікроциркуляцію та обмін речовин, відновлює цілісність шкірних покривов.

Ферменти лактобактерій підтримують природну мікрофлору шкіри, покращують структуру колагену, підвищуючи еластичність шкіри. Поліпшують колір обличчя, регулюють вироблення меланіну, освітлюють гіперпігментацію.

Колаген відновлює структуру епідермісу зсередини, зміцнює стінки клітин, покращує білковий обмін. Підтримує матрикс шкіри, розгладжує зморшки та заломи.

Комплекс амінокислот нормалізує вироблення колагену та еластину, розгладжує шкіру, вирівнює рельєф. Покращує колір шкіри, надає їй здорового сяйва та пружності. Прискорює утворення білків та молодих колагенових волокон, підвищує захисний бар'єр епідермісу та запобігає утворенню зморшок.

AQUAXYL - запатентований зволожуючий комплекс, що покращує здатність клітин до утримання вологи. Стимулює синтез керамідів, перешкоджає появі сухості та лущення, розгладжує рельєф.

Масло жожоба підтримує еластичність та пружність шкіри. Живить шкіру вітамінами А та Е, попереджає появу відчуття сухості, лущення та подразнень. Масло зміцнює клітини та відновлює в'ялу та втомлену шкіру, уповільнюючи процес старіння.

Екстракт центелли підвищує пружність та еластичність шкіри, насичує клітини дерми вологою. Утворює захисний бар'єр, що захищає шкіру від ультрафіолету та негативних факторів зовнішнього середовища.

Екстракт какао бобів має тонізуючу, протинабрякову дію. Має антиоксидантні властивості, прискорює загоєння та регенерацію шкіри.

Олія насичена незамінними жирними кислотами (олеїнової, лінолевої, пальмітинової), а також високою концентрацією вітамінів A, D, E. Вітамін Е надає потужний антиоксидантний та anti-pollution захист, вітамін А зволожує та підвищує еластичність шкіри. Глибоко живить суху та чутливу шкіру. Прискорює регенерацію, сприяючи загоєнню ранок. Стимулює клітинні процеси, оздоровлює та омолоджує шкіру.

Олія абрикосових кісточок прискорює процес відлущування рогового шару епідермісу, має протизапальну дію.

Масло примули вечірньої містить поживні та зволожуючі необхідні жирні кислоти, омолоджує шкіру та підвищує її бар'єрні функції.

Олія аргани відновлює гідроліпідний шар шкіри, підвищує пружність, еластичність. Має потужну антиоксидантну дію.

Гідрофільна олія Medi-Peel Red Lacto Collagen Cleansing Oil має приємну, легку текстуру. При контакті з водою засіб перетворюється на ніжне молочко, що легко змивається, не залишаючи на шкірі жирної плівки. Підходить для всіх типів шкіри. Особливо рекомендуємо для догляду за зневодненою, роздратованою шкірою.

Спосіб застосування: нанесіть пару крапель гідрофільного масла на суху шкіру, акуратно помасажуйте обличчя. Додайте трохи води і продовжуйте масажувати, доки масло не перетвориться на молочко. Змийте засіб теплою водою.

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Тип шкіри:
Жирна Суха
Призначення:
Тонізуюче

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?