Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Micro tea powder cleanse medi-peel ензимна пудра

640 грн
Опис

З нею ви забудете про чорні точки ⚫️

А ці неймовірні відчуття чистоти, гладкості та сяйва не порівняти ні з чим.

Ензимна пудра з чайним деревом Micro Tea Powder Cleanse Medi-Peel

70 г

Веганська очищаюча ензимна пудра у вигляді порошку забезпечує глибоке та дбайливе очищення від відмерлих клітин та шкірних забруднень.

✔️делікатно впливає на поверхню шкіри
✔️ефективно очищає пори
✔️освітлює темні точки
✔️відлущує відмерлі клітини.
✔️перешкоджає появі почервоніння та подразнень
✔️зменшує вогнища запалення
✔️заспокоює шкіру
✔️покращує її тон.

Незважаючи на активну очищувальну дію, не сушить шкіру, підтримує природний гідроліпідний баланс, зволожує і не допускає зневоднення.

Ензимна пудра є дрібним порошком, який при контакті з водою збивається в пишну піну. Має слабо-кислий рівень pH 5.5. 100% веганський продукт.

▫️Олія чайного дерева має сильний антимікробний ефект. Бореться із закупоркою доби, нормалізує роботу сальних залоз і вироблення шкірного себуму, зменшує жирний блиск.

▫️Комплекс центели азіатської підвищує пружність та еластичність шкіри, насичує клітини дерми вологою. Утворює захисний бар'єр, що захищає шкіру від ультрафіолету та негативних факторів зовнішнього середовища.

▫️Протеаза - фермент, який не тільки розчиняє ороговілі клітини шкіри, але й видаляє надлишки шкірного себуму, розчиняє забруднення в порах, покращує мікрорельєф шкіри обличчя та вирівнює її тон.

▫️Комплекс кислот (бетаїн саліцилат, LHA-кислота, глюканолактон, лимонна кислота) делікатно відлущує ороговілі клітини шкіри, стимулює оновлення і покращує тон обличчя.
Сприяє розчиненню комедонів та нормалізує роботу сальних залоз.

❕Всім типам шкіри, без вікових обмежень.

👌Спосіб застосування
Невелику кількість ензимної пудри в долоні змішайте з декількома краплями води і спіньте. Ніжними масажними рухами нанесіть пінку, що утворилася, на шкіру обличчя. Змийте пінку теплою водою.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize
Продавець
yurkesh235
yurkesh235
Луцьк
45% виконаних замовлень
Була