Всі категорії
Додати товар

Очисний відлущувальний засіб для обличчя lixirskin soft clay rubber

350 грн з 08 Травень - додавайте до обраного

500 грн
Опис

Вартість у Великобританії 28 фунтів (приблизно 1200 грн)

60 мл

Деякі шкіри прекрасні та захищені крихітними порами. Інші товсті та наділені силою, але вони мають відкриті пори, у яких накопичується шкірне сало й змертвіла шкіра, які можуть перетворитися на вугри. Проте формули з «кусочками» можуть викликати подразнення й абразивність, оскільки вони просто дряпають поверхню шкіри, не очищаючи пори.

Soft Clay Rubber — це формула, що змивається, яка поєднує в собі ферментативне та механічне відлущування, щоб зробити вашу шкіру бездоганною. Він розроблений у істинній традиції французького догляду за обличчям, який завжди містить екстракцію — нарешті продукт, який дає змогу м'яко натискати, безпечно, без жодного стресу для шкіри.

Що воно робить
Магія в 3 кроки: по-перше, кератолітичні ферменти розщеплюють кератин мертвих клітин, що блокує пори. Це дає змогу білій глині — найпростішому, але кращому рятівнику шкіри — очищати від застійних явищ, витягувати забруднення та зменшувати надлишок шкірного сала. Нарешті, продукт висихає й перетворюється на неабразивний механічний ексфоліант — чим більше ви втираєте, тим більше мертвих клітин йде!

Як почувається ваша шкіра
Ваша шкіра миттєво стає чистішою, гладкішою та гладкішою. Текстура шкіри вирівнюється й тонізується, пори та недосконалості стають менш помітними.

як ти відчуваєш
Маленька гімнастика для шкіри — масаж, поплескування й розтирання стимулюють кровообіг за допомогою м'яти й бергамоту.

Використовувати
Один або двічі на тиждень наносьте тонким шаром на суху шкіру, масажуйте та поплескайте впродовж однієї хвилини. Щойно продукт висохне (це має зайняти приблизно 4-5 хвилин), зітріть його кінчиками пальців. За потреби акуратно стисніть вугри між двома пальцями та добре промийте теплою водою.

Також можна використовувати як маску — залишити на п'ять хвилин і змити.

Подвійне застосування для сильно перевантаженої шкіри: спочатку нанесіть як відлущувальний засіб, а потім повторно нанесіть як маску.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?