Всі категорії
Додати товар

Набір 3в1 від чорних точок 3х ступеневе очищення bioaqua

250 грн
Опис

❌❌Набір 3в1 від чорних точок 3х ступеневе очищення Bioaqua❌❌

✅являє собою набір з трьох засобів, які ефективно очистять вашу шкіру, позбавлять від дрібних недоліків і вирівняють її тон.

❌Цей комплексний препарат допомагає швидко і надовго впоратися з усіма проблемними ділянками на обличчі.
❌Він діє на клітинний метаболізм, активізує обмінні процеси, вбирає в себе шкідливі речовини, дбайливо доглядає за шкірою, мінімізує кількість висипань, надає заряд бадьорості, свіжості, а також дарує здоровий рум'янець.

✅В набір для очищення обличча 3 кроки Bioaqua Step входить:
1️⃣Сироватка , яка має размягчаючу дією, вона розкриває пори, очищає їх, сприяє освітленню чорних крапок.

🧖‍♀️ Нанести невелику кількість засобу на ватний диск або безворсову серветку, накласти на проблемні ділянки шкіри (Т-зона, підборіддя, щоки). Витримати 10 хвилин. Під час нанесення та витримування засобу, можна відчувати поколювання, це нормальне явище, яке незабаром минає❌

2️⃣Маска-плівка. Вона дбайливо видаляє вугри та прищі, надлишок сала. З нею шкіра перестає блищати, сальність пропадає, обличча стає оксамитовим і гладким.

🧖‍♀️ Потрібно нанести маску на все обличчя або лише на проблемні ділянки шкіри тонким шаром. Час витримування засобу – 20 хвилин. За цей час активні компоненти препарату глибоко проникнуть у дерму, почнуть надавати свою лікувальну дію. Маску знімати плавним рухом руки, починати прибирати з підборіддя та рухатися вгору. Залишки засобу просто змити прохолодною водою💦

3️⃣Закріплюючий, зволожуючий і заспокійливий тонік. Він робить шкіру бездоганною, ліквідує роздратування, почервоніння, а також сприяє швидкому звуженню пор (щоб бруд знову в них не почала забиватися).

🧖‍♀️ Заключний етап – зволожуючим тоніком протерти обличчя. Засіб не змивати. Використовувати цей набір для ліквідації чорних точок та інших недоліків шкіри можна не більше ніж 3 рази на тиждень. При використанні маски-плівки не можна торкатися області навколо очей, а також ділянки шкіри, де є волоски.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Мас маркет
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:
Антиакне Антивікове Живлення Тонізуюче Зволоження

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?