Всі категорії
Додати товар

Молочко для очищення шкіри обличчя

320 грн
Опис

ERSAG молочко для очищення обличчя розроблене на основі спеціальної формули для того, щоб очистити обличчя від бруду, що накопичився протягом дня та залишків макіяжу. Це базовий доглядовий засіб на основі натуральних компонентів – ефірної олії ромашки та вітаміну Е. Після молочка шкіра обличчя підготовлена для нанесення будь-якого тоніка або зволожуючого крему для догляду.
Молочко зберігає вологість вашої шкіри і надає особливий догляд проблемній шкірі.
Склад:
РОМАШКА: Ромашка відіграє важливу роль у догляді шкіри обличчя. Ефірна олія ромашки є антибактеріальним засобом. Має протизапальний ефект. Використовується як засіб, що очищає, не використовується при свербіннях та висипаннях шкіри.
ВІТАМІН Е: Є сильним антиоксидантом. Перешкоджає зміні форми клітин, прискорює загоєння ран. Сприяє швидкому оновленню клітин та їх довголіттю. Завдяки антиоксидантній користі уповільнює старіння та призупиняє прояв ознак старіння.
Спосіб застосування:
Молочко необхідно наносити двічі на день: зранку та ввечері в декількох зонах обличчя та за допомогою ватного диску очистити шкіру. Потім змийте великою кількістю води.
Об'єм: 200 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Бордовий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
03071987ti
03071987ti
Котельва
100% виконаних замовлень
Була

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?