Всі категорії
Додати товар

Пілінг для обличчя food a holic nature skin soft peeling gel rice bran

235 грн
Опис

Пілінг-скатка з екстрактом коричневого рису Food A Holic Nature

✨ Стимулює процес клітинного оновлення та повертає шкірі природне сяйво.
✨ Завдяки м'якій механічній ексфоліації (натуральна целюлоза 100%), пілінг миттєво видаляє забруднення, омертвілі клітини та окислені протеїни з поверхні шкіри, очищує пори глибоко зсередини.
✨ Відновлює яскравість та чистоту тону.
✨ Має чудову очищувальну дію, не пошкоджує поверхню шкіри, не руйнуючи її природний захисний шар.

Пілінг-скатка Food A Holic Skin Soft Peeling Gel Rice Bran містить екстракт рисових висівок, екстракт алое, екстракт ромашки, екстракт водоростей. Рисові висівки, що складаються з дрібних частинок, м'яко відшліфовують клітини шкіри, що відмерли, роблячи шкіру більш рівною. Екстракт рисових висівок (гліколіди та фосфоліпіди) використовується для догляду за шкірою як пом'якшувальний та вологоутримуючий компонент.

Пілінг-гель створений за принципом гоммажу - він зовсім не травмує шкіру, залишаючи на ній подряпини, як скраби. Ваша шкіра буде очищеною, але здоровою, ніяких подразнень, сухості та лущення, як від скрабів та жорстких пілінгів.

✅ Підійде навіть для ніжної, чутливої ​​та дратівливої ​​шкіри.

➡ Застосування: краще використовувати після ванни або душу, коли шкіра розм'якшена. Нанести на суху шкіру, ніжно помасажувати, до утворення «катишок», ще трохи помасажувати з катишками і змити теплою водою.

✨ 150 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize
Тип шкіри:
Всі типи

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?