Всі категорії
Додати товар

Ензимна пілінг-скатка з абрикосом beauty of joseon apricot blossom peeling gel 100 ml

565 грн
Опис

Ензимна пілінг-скатка з абрикосом Beauty Of Joseon Apricot Blossom Peeling Gel 100 ml
Натуральні ферменти з абрикосів і екстрактів плодів яблука в складі пілінг гелю чудово видаляють змертвілі клітини шкіри, що викликають тьмяний колір обличчя, а також видаляють надлишок шкірного сала та бруду в порах. Ензими з абрикоса виконують стимуляцію, пришвидшення обмінних процесів шкіри та механізмів регенерації на клітинному рівні, відновлення її енергетичного балансу та захисної функції, доставку та повне розщеплення поживних речовин у шарах шкіри.
Екстракт абрикоса має поживні та пом'якшувальні властивості, надає тонізувальну дію, сприяє відновленню клітин шкіри, вирізняється високим вмістом дубильних і ароматичних речовин, мікроелементів, мінеральних речовин, як-от магній, кальцій, фосфор, залізо, а також вітамінів С, Р, В1, В2, В15, провітаміну А. Екстракт яблуні діє як потужний протизапальний і заспокійливий засіб, а також використовується як освітлювальний агент.
Пілінг-скатка з ензимами абрикоса, екстрактом яблука Beauty of Joseon допомагає дбайливо очищати, видаляти мертві клітини, насичувати вологою, вітамінами, відновлювати та сповільнювати старіння шкіри в домашніх умовах.
У Apricot Blossom Peeling Gel легка гелеподібна консистенція та ледве відчутний фруктовий аромат, натуральна безпечна формула. Засіб підходить для чутливої шкіри, не викликає подразнення, почервоніння, алергії, комплексно бореться з косметичними дефектами на обличчі.
Склад і дія:
Корейська пілінг-скатка містить:
1. ензими абрикоса. Запускають природні механізми регенерації клітин, покращують захисні властивості епідермісу, наповнюють тканини енергією і вологою, забезпечують краще засвоєння поживних компонентів косметики в глибоких шарах дерми.
2. Екстракт абрикоса. Живить, пом'якшує, повертає шкірі втрачений тонус, містить фосфор, магній, кальцій, залізо, вітаміни груп А, В, С, бореться з початковими та перешкоджає появі нових ознак старіння на обличчі.
3. Екстракт яблуні. Знімає запалення, заспокоює подразнену шкіру, освітлює пігментацію, допомагає позбутися шрамів, рубців, застійних плям постакне.
Результат застосування:
Apricot Blossom Peeling Gel:
• глибоко очищає пори, матує, нормалізує вироблення себуму;
• делікатно видаляє ороговілий епідерміс, не травмуючи шкіру;
• бореться з тьмяним неоднорідним кольором, усуває пігментацію та постакне на обличчі;
• ефективно справляється з висипаннями;
• зволожує, живить, пом'якшує, відновлює, запобігає появі ознак старіння шкіри.
Об'єм 100 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?