Всі категорії
Додати товар

2 в 1 засіб для очищення та маска для обличчя the seated queen cold cream, 30 мл

500 грн -20% 400 грн
Опис

2 в 1 засіб для очищення та маска для обличчя the seated queen cold cream, 30 мл

Цена 400 грн.

Інтенсивно відновлювальний крем The Seated Queen's The Cold Cream — багатозадачне диво, розчиняче макіяж, подвійно очищає, створює заспокійливу маску та омолоджувальний нічний крем.

Формула, описана як «полегшений догляд за шкірою для зайнятих людей», надзвичайно універсальна — забезпечує зволоження, антиоксиданти, що борються з вільними радикалами, і необхідні для шкіри жирні кислоти завдяки оліям холодного пресування шипшини (для еластичності), огірочника, а також насіння соняшника, сафлору, арганії й абрикосових кісточок — усі вони працюють, щоб звести нанівець вплив агресорів і дають поживні речовини, необхідні для підтримання вашої шкіри еластичної та сяйливої.

З неймовірним ароматом завдяки оліям листя пачулів, лаванди, мускатної шавлії, троянди Отто, бергамоту, ромашки та ладану, цей догляд також приносить задоволення для вашого духу, допомагаючи створити відчуття світу та заспокоїти наприкінці дуже напруженого дня.

Використовуйте як засіб для зняття макіяжу та вечірнє очищення, втираючи його в обличчя й потім змити теплою водою. Або як засіб для догляду за обличчям або маску на ніч.

Обміна, повернення і торга НІ.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?