Всі категорії
Додати товар

Гідрофільна олія для всіх типів шкіри обличчя 50мл

200 грн
Опис

Гідрофільна олія гарно та делікатно очищає шкіру від бруду та жиру. Раджу всім, хто користується вв та тональними кремами, кращого очищення шкіри від макіяжу не знайти. Цей варіант для очищення підійде усім типам шкіри, але особливо приємно буде сухій, тонкій, дорослій , бо часто очищення засобами які містять ПАРи (якими б натуральними і м'якими вони б не були) травмує шкіру і дарує неприємне відчуття стягнення та сухості. Жирна шкіра часто страждає коли її часто очищують засобами з ПАРами, що зневоднює шкіру і тоді сальність збільшується ,але при цьому шкіра суха і може лущитися в додаток збільшуються прояви висипу , подразнень і т.д. Гідрофільна олійка буде очищувати ваші пори від бруду жиру та чорних цяток , але не буде сушити її.
Склад: композиція олій(виноградної кістки, рицинової, зародків пшениці, чорного кмину), полісорбат-80, СО2 екстракт та ефірна олія розмарину.
Жінкам зрілого віку олія виноградної кісточки для шкіри буде просто незамінним засобом, продукт перешкоджає старінню і стимулює природне вироблення колагену.
Косметична олія з кісточок винограду відмінно підійде навіть для жирної шкіри. Продукт анітрохи не закупорює пори, дозволяє шкірі дихати, водночас знищує в ній хвороботворні мікроорганізми.
- знімає запалення;
- підвищує клітинний імунітет;
- загоює невеликі ранки;
- нормалізує виділення шкірного сала;
- надає загальний оздоровчий вплив;
- покращує місцевий кровообіг.
Рицинова олія забезпечує клітинам живлення і зволоження, розгладжує зморшки, регенерує ушкоджений шкірний покрив, бореться з акне і наслідками цього захворюванняРицина має відбілюючі властивостями. Короткостроковий курс косметичних процедур з її застосуванням дарує шкірі рівний і красивий тон, усуває пігментні плями, позбавляє від веснянок. Користь олії ще в тому, що воно прибирає сліди від прищів.
Застосування засобів з олією зародків пшениці корисне для будь-якого типу шкіри: суху - відмінно зволожує, зрілу шкіру - підтягує, омолоджує і прибирає набряки. Для жирного та комбінованого типу компонент корисний тим, що допомагає врегулювати вироблення шкірного сала, а також зменшує запалення.
Олія зародків пшениці пришвидшує процес оновленню клітин, завдяки чому підвищується тонус шкіри, вона виглядає більш пружною і не втрачає еластичність в подальшому.
Протизапальні й антибактеріальні властивості олії допомагають очистити й тонізувати шкіру, а також захищають її від впливу навколишнього середовища.
Застосування олії чорного кмину особливо рекомендується для догляду за проблемною шкірою, яка страждає від різного роду запалень і гнійних висипань, а також для зовнішнього лікування багатьох шкірних захворювань. До того ж олія чорного кмину є однією з небагатьох косметичних рослинних олій, яка чудово підходить для жирної шкіри обличчя, і добре справляється з такими її недоліками як забруднені пори, і утворення прищів.
Олія чорного кмину має антисептичну, антибактеріальну, розсмоктуючу, протизапальну і противірусну дію на шкіру обличчя. Вона допомагає зупинити і усунути будь-які запальні процеси шкіри, і сприяє прискоренню регенерації її пошкоджених клітин. Застосування олії чорного кмину добре допомагає в лікуванні всіх видів дерматиту, екземи, псоріазу, позбавляє від бородавок, і багатьох інших захворювань шкіри.Також вона є досить ефективним засобом при вугровому висипі.
Інші корисні властивості і дії олії чорного кмину - це підвищення пружності, еластичності, і захисного імунітету шкіри, глибоке очищення її пор, а також зняття набряклості обличчя.
Розмарин стимулює вироблення колагену в шкірі.
Сприяє заспокоєнню подразненої шкіри.
Покращує гідратацію шкіри.
Очищає закупорені пори та позбавляє шкіру чорних цяток.
Очищає проблемну шкіру обличчя зі схильністю до надмірної жирності.
Продукт створюється за вашим замовленням, тому не підлягає поверненню.
Рекомендую всім типам шкіри, враховуючи проблемну.Не рекомендую вагітним жінкам, та алергікам, бо до складу входить ефірне масло. Олія може бути в іншій скляній рівноцінній тарі, якщо немає в наявності тієї, що на фото.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 50мл
Класифікація:
Натуральна
Об'єм:
50 мл
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Антиакне Антивікове Тонізуюче Зволоження
Продавець
halyna_vool
Magic vool
Супер-продавець
Полтава
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?